MobilePay konkurranse

Vinn 1 år med gratis kino!

I samarbeid med MobilePay Norge kan du vinne 1 helt år med gratis kino!

Delta på Filmwebs Facebook-sider.

Vilkår

En heldig vinner får dermed 365 gratis kinobilletter til fri disposisjon. Noe som betyr at du kan se en ny film hver eneste dag i ett helt år, eller ta med deg dine 364 beste venner og booke en hel kinosal…. Konkurransen foregår på Filmwebs Facebook-side. Slik deltar du: last ned MobilePay og registrer deg. Skriv deretter i kommentarfeltet på Facebook-posten hvilke venner du aller helst vil gå på kino med. Svarfrist er mandag 23. januar 2017. Vinneren trekkes og kontaktes så fort som mulig i etterkant.

Konkurransen arrangeres i samarbeid mellom Filmweb AS og MobilePay, og Filmweb sørger for at vinneren får 365 billetter som kan brukes på ønsket kino i Norge.

Se konkurransen her

Aldersgrensen for å delta er satt til 15 år, i henhold til at aldersgrensen for å benytte MobilePay også er 15 år.

MobilePay forbeholder seg retten til å verifisere at trukket vinner er en MobilePay-bruker, dvs. at MobilePay-appen er lastet ned og deltaker har registrert seg jf. vilkår på //www.mobilepay.no/PDF/mobilepay.pdf.

Filmweb og MobilePay forbeholder seg også retten til å avgjøre hvilke type kinobilletter premien består av, da det finnes ulike billettkategorier på kinoer rundt om i Norge.

Lykke til!