Malina Weissman

De 10 mest populære skuespillerne akkurat nå

Disse skuespillerne er i vinden for øyeblikket. Har du hørt om alle?

Filmnettstedet IMDb.com holder til enhver tid oversikt over hvilke skuespillere som er mest populære. Her er de 10 navnene som klikkes mest på akkurat nå:

Ryan Gosling

10. Ryan Gosling

Født: 12. november 1980, Canada

Gosling startet sin skuespillerkarriere i TV-showet "The Mickey Mouse Club" som 12-åring. Spillefilmdebuten hans kom i 2000 med "Remeber the Titans", og siden har han spilt i en rekke filmer som "The Notebook" (2004), "Drive" (2011) og "The Big Short" (2015).

For sitt skuespill har han vunnet en rekke gjeve priser, og ble blant annet Oscarnominert for beste mannlige hovedrolle i "Half Nelson" (2006). For øyeblikket er Gosling aktuell med kritikerroste "La la land", en film som nylig sikret ham en Oscarnominasjon i kategorien beste mannlige hovedrolle.

Margot Robbie, Oscar 2016

9. Margot Robbie

Født: 2. juli 1990, Australia

Den australske blondinen flyttet til Melbourne som tenåring for å satse på en karriere som skuespiller. I 2013 spilte hun kona til Leonardo DiCaprio i "The Wolf of Wall Street", og siden har hun hatt sentrale roller i storfilmer som "The Legend of Tarzan" og "Suicice Squad". Robbie har flere filmprosjekter på tapeten fremover, blant annet "Gotham City Sirens", "Terminal" og "Peter Rabbit". For tiden spiller hun inn "I, Tonya", filmen om den skandaleomsuste kunstløperen Tonya Harding.

Felicity Jones under 19th Annual Art Directors Guild Excellence

8. Felicity Jones

Født: 17. oktober 1983, England

Jones studerte engelsk litteratur ved Universitetet i Oxford før hun fikk skuespillerkarrieren på gli. I begynnelsen av karrieren var det mye kostymedrama på Felicity, men de siste årene har hun fått stadig større og mer varierte roller i filmer som "Like Crazy" (2011), "The Amazing Spider-Man 2" (2014) og "Inferno" (2016). I 2015 ble hun Oscar-nominert for birollen i "The Theory of Everything", og for øyeblikket er hun kinoaktuell med hovedrollen i Star Wars-spinoffen "Rogue One: A Star Wars Story".

Haley Bennett

7. Haley Bennett

Født: 7. januar 1988, USA (Florida)

Bennetts første rolle var i storfilmen "Music and Lyrics" (2007) med Hugh Grant og Drew Barrymore", hvor hun spilte en popstjerne. Senere har hun spilt i filmer som "Marley & Me", "Hardcore Henry" (2015) og "The Magnificent Seven" (2016). Bennet er nå å se på kino i den amerikanske thrilleren "The Girl on the Train".

Ruby Rose

6. Ruby Rose

Født: 20. mars 1986, Australia

Ruby Rose har gjort seg bemerket både som programleder, modell og DJ, men da hun fikk rollen som Stella i den populære TV-serien "Orange is the New Black", fikk verden virkelig øynene opp for henne. Fremover får vi se henne i filmer som "Resident Evil: The Final Chapter", "xXx: Return of Xander Cage", "John Wick: Chapter 2" og "Pitch Perfect 3".

Emily Browning

5. Emily Browning

Født: 7. desember 1988, Australia

Browning er sannsynligvis mest kjent som Violet Baudelaire i "Lemon Snicket: En serie uheldige hendelser" (2004), og ikke minst som Babydoll i "Sucker Punch" (2011). I tillegg har hun spilt i filmer som "The Uninvited" og "Legend" (2015).

Emma Stone

4. Emma Stone

Født: 6. november 1988, USA (Arizona)

Emma Stone overtalte foreldrene sine til å la henne flytte til Hollywood da hun var fjorten år gammel. Hun ble først kjent for det store publikummet med rollen som Jules i "Superbad" i 2007, etterfulgt av "Zombieland" i 2009 og "Easy A" i 2010. I 2015 fikk Stone sin første Oscar-nominasjon, for birollen i "Birdman". Nå er hun Oscarnominert igjen , men denne gangen for beste kvinnelige hovedrolle i "La la Land". Stone har flere filmprosjekter på gang, og i 2018 får vi blant annet se henne som Cruella de Vil i Disneys "Cruella".

Miguel Ferrer

3. Miguel Ferrer

Født: 7. februar 1955, USA (California)
Død: 19. januar 2017

Amerikanske Miguel Ferrer var mest kjent fra filmer som "Robocop", "DeepStar Six" og "Traffic". Han hadde hovedrollen i Stephen Kings fantasy-grøsser "The Night Flier" og hadde i tillegg roller i flere TV-serier som "Twin Peaks", "The Stand" og "Crossing Jordan". 19. januar 2017 døde Ferrer av strupekreft.

Malina Weissman

2. Malina Weissman

Født: 12. mars 2003, USA (NY)

Barnestjernen Malina Weissman er kun 13 år, men allerede erfaren som både skuespiller og modell. Mest kjent er hun for sin rolle som unge April O'Neil i "Teenage Mutant Ninja Turtles", unge Kara i "Supergirl" og nå Violet Baudelaire i Netflix nye serie "A Series of Unfortunate Events".

Tom Hardy

1. Tom Hardy

Født: 15. september 1977, England

Med sitt internasjonale gjennombrudd i Christopher Nolans "Inception" fra 2010, kan Tom Hardy nå nyte oppmerksomhet verden over. Briten har jobbet både på scenen og skjermen siden debuten i miniserien "Band of Brothers" fra 2001.

I 2015 spilte Hardy roller i storfilmer som "Mad Max: Fury Road", "Legend" og "The Revenant", og i følge ryktene får vi etter hvert se ham i "Mad Max: The Wasteland" også. Hardy er foresten hyperaktuell i HBOs rykende ferske serie "Taboo".

Lista er basert på IMDbs måling av antall profilbesøk og viser oversikt per 26. januar 2017. Se resten av lista her!