Løvenes konge

Rollene som Simba og Mufasa er kapret

Fersking møter veteran i Disneys kommende nyinnspilling av "Løvenes konge".

Walt Disney Studios lover en rekke live-action nyinnspillinger av tegneserieklassikere fremover, og blant dem må "Løvenes konge" være den vi gleder oss aller mest til.

Jon Favreau, som for øyeblikket arbeider med oppfølgeren til publikumssuksessen "Jungelboken", skal regissere nyinnspillingen- som vil inneholde flere av de klassiske sangene (Jippi!). Vi har selvfølgelig enorme forventninger til prosjektet, men kan ikke la være å undre oss over hvordan Favreau vil løse mangelen på menneskelige karakterer i "Løvenes konge". Hvor "live-action" kan egentlig filmen bli? Vel det får bli en annen diskusjon. Nå til poenget...

Les også: 17 Disney-klassikere som får nytt liv

Donald Glover skal spille Simba og James Earl Jones skal spille Mufasa i Disneys kommende nyinnspilling av Løvenes konge.
Donald Glover skal spille Simba og James Earl Jones skal spille Mufasa i Disneys kommende nyinnspilling av Løvenes konge.

Fersking møter veteran

Hittil har få detaljer rundt produksjonen blitt offentliggjort, men i løpet av helgen kom endelig en etterlengtet nyhet oss for øret- nemlig hvem som har kapret rollene som Simba og Mufasa!!! Den ikoniske løveduoen skal ifølge IMDb (og en rekke amerikanske medier) voices av...*hjertebank*... Donald Glover og James Earl Jones(!!!).

Donald Glover har tidligere medvirket i filmer som "The Martian" (2015) og "Magic Mike XXL". I 2017 får vi blant annet se ham i Marvels "Spider-Man: Homecoming", og året etter spiller han Lando i den kommende Star Wars-spinoffen om Han Solo.

I motsetning til Glover, har James Earl Jones allerede erfaring fra de afrikanske savannene. Han hadde nemlig stemmen til Mufasa i den originale "Løvenes konge"-tegnefilmen fra 1994. Jones har også lånt bort stemmen sin til Darth Vader i både "Star Wars Episode VI" i 1983 og "Rogue One" i 2016. Kunne de egentlig funnet en bedre fyr til rollen?

"Løvenes konge" har foreløpig ikke fått premieredato.