Fra traileren til The Fantastic Four

Dette vet vi om The Fantastic Four

Hemmelighetsfullt rundt rebooten.

Mange kjenner Fantastic Four-filmene fra 2005 og 2007, men nå er altså en reboot med samme navn på trappene.

3D-filmen "The Fantastic Four" får norgespremiere 19. juli, og Josh Trank, som står bak "The Kill Point" og "Chronicle", har regien.

Illustrasjon av Fantastic Four
Illustrasjon av Fantastic Four

Hemmelig prosjekt

Til tross for at innspillingen er ferdig, vites særs lite om den nye filmen. Nå har imidlertid synopsiset blitt sluppet:

"The Fantastic Four, a contemporary re-imagining of Marvel’s original and longest-running superhero team, centres on four young outsiders who teleport to an alternate and dangerous universe, which alters their physical form in shocking ways."

Tidligere har det ryktes at filmen vil dele samme univers som "X-Men: Days of Future Past", slik at karakterene senere kan dukke opp i hverandres filmer, men dette er ikke bekreftet.

Beskrivelse av filmen

En moderne gjenskaping av Marvel-serien om fire astronauter som får superkrefter etter å ha blitt utsatt for kosmisk radioaktivitet. Dette er Marvels opprinnelige og eldste superhelt-teamet.

The Fantastic Four har fascinert tegneserielesere siden deres 1961-debut i Marvel Comics, skapt av Marvel-legendene Stan Lee og Jack Kirby.

Vi møter karakterene som unge, idealistiske eventyrere som teleporteres til et annet og farlig univers der de blir utsatt for komisk radioaktivitet. Deres liv blir snudd på hodet når de må lære seg å utnytte sine nye evner og arbeide sammen for å redde jorden fra en tidligere venn som nå har blitt til en fiende.

Miles Teller, Kate Mara, Michael B. Jordan og Jamie Bell på settet til The Fantastic Four
Miles Teller, Kate Mara, Michael B. Jordan og Jamie Bell på settet til The Fantastic Four

Frisk besetning

Hovedrolleinnehaverne har imidlertid vært kjent en stund, og det er en spennende gruppe skuespillere.

Michael B. Jordan spiller Johnny Storm/The Human Torch, Kate Mara spiller Sue Storm/Invisible Woman, Jamie Bell spiller Ben Grimm/The Thing og Miles Teller spiller Reed Richards/Mr. Fantastic.

I tillegg møter vi navn som Toby Kebbell, Chet Hanks og Jodi Lyn Brockton. Det ryktes at det planlegges en oppfølger i 2017. Nå venter vi i spenning på bilder og trailere fra den første filmen!

Les også: Billettsalget til Fantastic Four er i gang!

Kilde: GamesRadar