Alien: Covenant

Scott hinter om flere Alien-filmer

Det er store forventninger til Ridley Scotts nye Alien-film, "Covenant", etter at "Prometheus" fra 2012 åpnet nye dører.

Under et intervju med filmnettstedet Fandango ble storregissøren spurt om hva som ligger i kortene fremover. Da svarte han slik:

– Dersom denne blir suksessfull, og den neste, vil det definitivt bli tre til.

Intervjuet gjorde han sammen med skuespilleren Katherine Waterston, som ifølge nettstedet Digital Spy la til: – Nå gir du for mye informasjon, men ja, det vil bli mer etter dette.

Les også: Det forrykende filmåret 2017

Katherine Waterston i Alien: Covenant
Katherine Waterston i Alien: Covenant

Alien: Awakening?

Også tittelen på Alien-filmen etter "Covenant" kan ha blitt røpet av regissøren, som da han skulle si noe om tidslinjen listet opp "Prometheus", "Awakening" og "Covenant". Denne "Awakening"-filmen ikke tidligere nevnt, og nå går spekulasjonene høyt om en film med handling til tiden mellom de to forløperfilmene, melder Empire.

I "Alien: Covenant" befinner vi oss ti år etter Prometheus-ekspedisjonen og vi følge et romskip til en ny og tilsynelatende paradisisk verden. Men gitt at dette er en Alien-film er det neppe noen spoiler å si at noe skummelt venter...

"Prometheus" og "Covenant" er begge forløperfilmer som tar for seg hva som skjedde før handlingen i den klassiske "Alien"-filmserien utspiller seg. Ridley Scott regisserte også den aller første "Alien"-filmen fra 1979.

"Alien: Covenant" har Michael Fassbender, Katherine Waterson, Noomi Rapace og James Franco ombord, og romeposet tar sikte på lerretet her på berget 19. mai.

Se den nyeste traileren for "Alien: Covenant" her!