4DX

Disse filmene vises i 4D i april

Action og moro!

På Ringen kino i Oslo finner du landets eneste 4DX-sal. Nedenfor er filmene som utfordrer sansene dine den fjerde måneden i året.

LES OGSÅ: Slik er 4DX-kino: - Jeg letta fra setet

Kong: Skull Island

"Kong: Skull Island" forteller historien om en gruppe bestående av forskere, soldater og eventyrere som drar for å utforske en mystisk øy i Stillehavet, som ikke tidligere er kartlagt. Like farlig som den er vakker. På ukjent grunn, uten kontakt med omverden, går gruppen inn i riket til den store Kong. Da starter krigen mellom mann og natur.

Finn tidspunkter og billetter for "Kong: Skull Island" her.

Kong: Skull Island

The Boss Baby

Filmen om en ganske uvanlig baby. Han går med dress og stresskoffert, samt har stemmen og oppførselen til en voksen mann. "The Boss Baby" er en historie om hvordan en familie kan bli snudd på hodet når yngstemann, Tim på 7 år, får en ny lillebror. Det hele er fortalt fra hans perspektiv, og som barn flest har han en ganske vill fantasi.

Med norske stemmer av blant annet: Johan Golden, Morten Røhrt, Lars Sundsbø, Henriette Steensrup, Jan Gunnar Røise, Tobias Asphol, Jan Sælid og Øyvind B. Lyse. I filmens originalversjon finner vi stemmene til blant annet Alec Baldwin, Steve Buscemi, Jimmi Kimmel, Lisa Kudrow, Tobey Maguire og Miles Christopher Bakshi.

Finn tidspunkter og billetter for "The Boss Baby" her.

The Boss Baby

Fast & Furios 8

Dom Toretto og resten av crewet har trukket seg tilbake for å leve et normalt liv i franchisens åttende kapittel. Men en mystisk kvinne lokker Dom over på sin side og snart står tidligere venner mot hverandre. Høy hastighet. Store eksplosjoner. Vanvittige neveslagsmål. Alt man kan forvente av en vaskeekte "Fast & Furious"-film.

Finn tidspunkter og billetter for "Fast & Furious 8" her.

Fast & Furious 8

Guardians of the Galaxy Vol. 2

I Marvels "Guardians of the Galaxy Vol 2" fortsetter eventyret. Teamet krysser kosmos til tonene fra en fantastisk mikstape med helt ny musikk. Galaksens voktere må kjempe for å holde den nye familien samlet mens de nøster opp i mysteriet rundt Peter Quills sanne opphav. Gamle fiender blir nye allierte, og favorittkarakterer fra det klassiske Marvel-universet dukker opp. "Guardians of the Galaxy Vol. 2" har verdenspremiere onsdag 26. april.

Finn tidspunkter og billetter for "Guardians of the Galaxy Vol. 2" her.

Chris Pratt og Dave Bautista i Guardians of the Galaxy 2