Grusomme meg 3

Barnefilmer på kino sommeren 2017

Her er sommerens kinofilmer for de minste!

En modig liten spurv sparker i gang en herlig variert og underholdende kinosommer for våre yngste kinogjengere:

Richard Storken

Richard Storken

Premiere: 5. mai

Den lille spurven Richard vokser opp i en storkefamilie, og tror dermed at han er en stork. Når familien begynner å trekke til Afrika for vinteren må Richard bli igjen hjemme fordi han ikke kan fly så langt, men han gir seg ikke, og ved hjelp fra venner legger han etter.

Lærer Frosk

Lærer Frosk

Premiere: 26. mai

Lærer Frans er en populær lærer på Arken barneskole. Men han er uvanlig, han kan nemlig bli forvandlet til en frosk. Og det skaper jo litt problemer, både for ham og omgivelsene.

Milo - Månens vokter

Milo - Månens vokter

Premiere: 2. juni

Faunen Milo blir månens vokter, men havner i trøbbel når en ulykke truer både solens og månens eksistens. Sammen med en venn og solens vokter legger han ut på en spennende reise for å få både solen og månen tilbake.

Kaptein Supertruse

Kaptein Supertruse

Premiere: 9. juni

De to femteklassingene George og Harold forvandler den slemme rektoren på skolen til den oppdiktede superhelten Kaptein Supertruse. Filmen er basert på den populære bokserien skrevet av Dav Pilkey.

Prinsesse Mononoke

Prinsesse Mononoke

Premiere: 16. juli

For de litt større barna (aldersgrense 9 år) blir det gjensyn med animasjonsperlen fra 1997, som for alvor satte anerkjente Studio Ghibli og regissør Hayao Miyazaki på kartet. Filmen forteller om et gruvesamfunn som kjemper mot skogens guder anført av en mystisk monsterprinsesse.

Despicable Me 3

Grusomme meg 3

Premiere: 30. juni

Det blir søskenrivaliseringen på høyt nivå år Grus bortkomne tvilling plutselig dukker opp.

Brannmann Sam- Besøk fra verdensrommet

Brannmann Sam - Besøk fra verdensrommet

Premiere: 14. juli

Den store helten Brannmann Sam ordner opp i det meste, men hvordan takler han UFOer?

Ballerina

Ballerina

Premeire: 21. juli

Felicia er en foreldreløs jente som drømmerom å bli ballettdanser. Sammen med hennes bestevenn, Victor, som drømmer om å bli en verdensberømt oppfinner, rømmer hun fra barnehjemmet for å søke lykken i Paris.

Son of Bigfoot

Bigfoot Junior

Premiere: 28. juli

Adam drar ut på en utfordrende reise for å finne ut av mysteriet med sin savnede pappa, hvor det snart blir klart at han er ingen ringere enn den legendariske "Bigfoot"!

Ulv i fåreklær

Ulv i fåreklær

Premiere: 4. august.

I en idyllisk sauelandsby er livet problemfritt. Helt til en ulveflokk slår seg ned i nærheten. Ulveflokken er heller ikke uten problemer - det skal være valg, og kandidaten for å bli ny leder av flokken har blitt forvandlet til en sau..

Emoji-filmen

Emoji-filmen

Premiere: 25. august

I en emojiverden der alle tegn symboliserer én bestemt ting, har Gene et problem. Han har nemlig evnen til å uttryke mange ulike følelser. I et forsøk på å passe mer inn, legger Gene ut på en reise for å bli en normal emoji.

Filmhøsten for barne- og familiesegmentet ser også meget lovende ut, med blant annet en etterlengtet oppfølger i "Biler 3" (1. september), mer moro fra Lego-universet i "Lego@Ninjago" og gjensyn med den populære redningsskøyta i "Elias og Storegaps hemmelighet".

Full oversikt over alle norske premierer får du i kommerlista vår!