Timon og Pumba

Komikerduo forhandler om rollene som Timon og Pumba

To festlige karer kan møte hverandre i Disneys kommende nyinnspilling av "Løvenes konge".

Walt Disney Studios lover en rekke live-action nyinnspillinger av tegneserieklassikere fremover, og blant dem må "Løvenes konge" være den vi gleder oss aller mest til.

Filmen har fått amerikansk premieredato 19. juli 2019, og Disney er allerede i god gang med en hittil nydelig castingprosess. Tidligere i år fikk vi vite at James Earl Jones skal gjenoppta sin rolle som Mufasa, og at Donald Glover skal låne ut stemmen til Simba. Når det gjelder Nala, skriver Variety at Disney og regissør Jon Favreau har lagt sin elsk på selveste Beyoncé Knowles gullstrupe. Dette er riktignok ikke bekreftet, men vi krysser fingre og tær!

Les også: 20 Disney-klassikere som får nytt liv

Hvis regissør Jon Favreau får det som han vil, kan vi få høre Beyoncé som Nala i nyinnspillingen av "Løvenes konge".
Hvis regissør Jon Favreau får det som han vil, kan vi få høre Beyoncé som Nala i nyinnspillingen av "Løvenes konge".

Timon og Pumba i boks?

I tillegg til denne godgjengen, skal Disney også ha invitert Seth Rogen og Billy Eichner med på laget. Ifølge Collider skal de nå være i endelige forhandlinger med filmselskapet om rollene som det ikoniske radarparet Timon og Pumba. Eichner er aktuell som den rappkjefta marekatten, og Rogen har vortesvinet i kikkerten.

Les også: Tom Hanks og Will Smith til Dumbo?

Billy Eichner og Seth Rogen aka Timon og Pumba?
Billy Eichner og Seth Rogen aka Timon og Pumba?

Regissør Jon Favreau kommer til å benytte samme teknologi i "Løvenes konge" som vi så i fjorårets publikumssuksess "Jungelboken". Utover dette vet vi foreløpig lite om detaljene, bortsett fra at filmen vil beholde de musikalske innslagene fra originalen. Manuset er skrevet av Jeff Nathason, forfatteren bak blant annet "Catch Me If You Can".

"Løvenes konge" har amerikansk premieredato 19. juli 2019, men har ikke fått norsk premieredato enda.