It Comes at Night

Skummelt god første trailer for skrekkfilmen It Comes at Night

Kan dette bli årets skrekkfavoritt?

Filmstudioet A24 har sluppet den første traileren for den kommende skrekkthrilleren "It Comes at Night", og den er om mulig enda mer skremmende enn teaseren vi så tidligere i år.

Filmen debuterte nylig under horrorfestivalen The Overlook Film Festival, til stor begeistring blant både publikum og kritikere. Collider omtalte blant annet filmen som "fantastisk, atmosfærisk og hjemsøkende". Kan dette bli årets skrekkfavoritt tro?

Se den første traileren for skrekkfilmen "It Comes at Night" øverst i artikkelen.

It Comes at Night

Gjentar skrekksuksess

Trey Edward Shult står for regien og handlingen går som følger: I et forsøk på å gjemme seg fra noe overnaturlig som terroriserer verden utenfor, har en familiefar forskanset seg i et hus i ødemarken sammen med sin kone og sønn. En dag banker det på døra, og utenfor står en ung, desperat familie som søker husly. Det tar ikke lang tid før mistanke og paranoia begynner å spre seg mellom de to familiene, samtidig som ondskapen utenfor stadig kryper nærmere. Uaah!

I 2015 ga A24 oss skrekkfulltrefferen "The Witch", og nå ser det ut til at de vil gjenta suksessen med en tankevekkende, kunstnerisk skrekkfilm som virkelig kryper under huden din, fremfor å pepre deg med jumpscares. Slikt liker vi, og "It Comes at Night" er helt klart blant titlene vi gleder oss aller mest til i skrekkfilmåret 2017.

"It Comes at Night" har norgespremiere 30. juni - les mer om filmen her