Richard Storken

Anmelderne digger Richard Storken

- Å oppleve Bjarte Hjelmeland som undulaten Kiki er alene verdt kinobilletten.

Fredag 5. mai er den fargeglade, norskproduserte animasjonsfilmen "Richard Storken" premiereklar- og selv om de færreste av oss har rukket å se den enda, har selvfølgelig landets filmanmeldere fått en sniktitt. Sjekk hva de synes om filmen lengre ned i artikkelen.

I filmen møter vi den vesle spurven Richard som vokser opp i en storkefamilie, og dermed tror at han er en stork. Når familien begynner å trekke til Afrika for vinteren må Richard bli igjen hjemme fordi han ikke kan fly så langt, men han gir seg ikke, og ved hjelp fra venner legger han etter.

De norske stemmene leveres av Haddy Njie, Bjarte Hjelmeland, Jonas Oftebro, Nils Ole Oftebro, Anette Hoff, Jakob Oftebro og Oskar Fjeldstad-Bergheim.

Les også: Hva i all verden gjør du her Odda?

Richard Storken

Dette sier norske anmeldere om Richard Storken:

Ikke bare er Richard Storken en god historie, den er også godt fortalt. Animasjonen er fremragende. Bare det er stor kunst i seg selv. Også de norske stemmene er gjennomførte. Å oppleve Bjarte Hjelmeland som undulaten Kiki er alene verdt kinobilletten.

- Terningkast 6, Cinema

Flott animasjon og en gøy og spennende historie gjør dette til topp familieunderholdning.

- Terningkast 5, Bergens Tidende

Denne komedien vil barna kvitre høyt om. Haddy Njie spiller en litt kokko ugle, som får denne anmelderen til å juble høyt i sky.

- Terningkast 5, Aftenposten

En utmerket familiefilm er det blitt. Bedre enn ti på taket, faktisk.

- Terningkast 5, VG

"Richard Storken" har premiere 5. mai - billetter og mer om filmen finner du her