Captain Jack Sparrow (Johnny Depp) i Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides

Depp får hovedrollen i virusfilm

Den "Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge"-aktuelle stjerna går til biografien.

Johnny Depp er så lett å huske for sine besmiknede roller, at en fort kan glemme at fyren er en meget habil skuespiller også uten fjållete kostymer. Vi nevner i fleng: "Dead Man", "Secret Window", "Ed Wood", "Frykt og avsky i Las Vegas", "From Hell", "The Ninth Gate" og ikke minst "Donnie Brasco". Lista er lang.

LES OGSÅ: J.R.R. Tolkien-biografi på vei

Med det i minnet er det gledelig nytt å høre at Depp´ern tar fatt på noe virkelighetsnært denne gang. En biografisk film. Et godt stykke unna kinoaktuelle "Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge".

Viruspionér

Ifølge Empire har Warner Bros ønsket å lage en film basert på John McAfees liv siden 2013. McAfee er mannen bak det populære antivirus-programmet McAfee Antivirus. Og nå er prosjektet bekreftet med Johnny Depp i rollen som John McAfee. Filmen skal hete "King Of The Jungle".

I registolen sitter duoen Glenn Ficarra og John Requa. De står bak filmer som "Focus", "I Love You Phillip Morris" og "Crazy Stupid Love".

LES OGSÅ: A United Kingdom: - En sann og sterk kjærlighetshistorie

Et himla liv

John McAfees liv har vært alt annet enn normalt så langt. Da McAfee var 15 år tok hans alkoholiserte far sitt eget liv, før McAffe dro på College og begynte med rusmidler selv. Hans første grunderidé var å lage et magasin og selge det dør til der. Magasinet skal angivelig ha tjent ham en liten formue.

Videre begynte McAfee å jobbe for et dataselskap i slutten av 60-årene. Her hadde han ansvaret for å utvikle digitale togkalendere. Et sted langs veien begynte han å eksperimentere med tyngre stoffer, som LSD. På 70-tallet flyttet han til Silicon Valley, før han i 1986 fant opp McAffe Antivirus. Det ble som kjent en suksess.

Etter en lang rekke ekstraordinære hendelser flytter McAfee til Belize på slutten av 2000-tallet, for å jobbe med antibiotika. Detaljene rundt hva som skjedde videre er uklart, men ting gikk skeis. McAfee ble overbevist om at folk spionerte på ham.

I 2012 ble han pekt ut som "interessant" i forbindelse med dødsfallet på naboen sin. McAfee flyktet etter å ha vært på utspørring hos myndighetene i Belize, før han ble arrestert i Guatamala og eksportert til USA.

For å lese historien i dypere detaljer. Sjekk denne.