Ryan Reynolds i Deadpool

Vampyr-skuespiller blir skurk i Deadpool 2

Jack Kesy fra TV-serien "The Strain" skal prøve å ta rotta på  "The Merc with a Mouth".

Ifølge Deadline skal Kesy spille en skurk som vil ta mye plass, men det er ikke bekreftet hvilken det er snakk om. Deadlines kilder nær produksjonen vil likevel ha det til at Kesy skal spille karakteren Black Tom. I "The Strain" hadde Kesy rollen som Gabriel Bollivar, en gother-rocker som blir forvandlet til en vampyr.

LES OGSÅ: Game of Thrones-yndling blir mutant i X-Men spin-off

I Marvels tegneserieunivers er Black Tom en nemesis i X-Men-universet. En mutant født i Dublin som kan manipulere energi fra plantefaunaen. Han har også evnen til å skyte energistråler ved hjelp av treverk. Som oftest bruker han en slags kjepp.

BLODSUGER: Jack Kesy i aksjon som vampyr i "The Strain"
BLODSUGER: Jack Kesy i aksjon som vampyr i "The Strain"

Stuntman blir regissør

Fra før er det klart at regissøren fra den første Deadpool-filmen, Tim Miller, ikke blir med videre. Amerikanske David Leitch tar over. Leitch er primært kjent for alle sine stuntroller. Han har f.eks steppet inn for Brad Pitt og Jean Claude Van Damme i flere filmer.

LES OGSÅ: Zac Efron fikk rolle som verdensberømt seriemorder

På regissørfronten derimot er han et ubeskrevet blad, med sin spillefilm-debut på trappene i år med "Atomic Blonde". Der finner vi Charlize Theron i en hardslående hovedrolle. "Atomic Blonde" har norgespremiere 28. juli. Leitch regisserte også enkeltscener i actionsuksessen "John Wick".

Forventningene er store til den ferske ordstyreren, da "Deadpool" ble den best besøkte R-ratede filmen noensinne på verdenbasis. Den spilte inn svimlende 783 millioner dollar.

Josh Brolin med på laget

Ryan Reynold er selvfølgelig tilbake som hovedpersonen selv i "Deadpool 2", men han må skjermtid med en annen stjerne. Josh Brolin er nemlig castet i rollen som Cable. I tegneserien er han den voksne sønnen til Scott Summers, også kjent som Cyclops.

LES OGSÅ: Margot Robbie har landet ny filmrolle

SUPERHELT: Josh Brolin blir Cable i "Deadpool 2"
SUPERHELT: Josh Brolin blir Cable i "Deadpool 2"