Mother!

Stjernetung skrekkfilm har fått lanseringsdato

Til høsten er det duket for lovende skrekk, men hva vet vi egentlig om "Mother!"?

Svaret: Veldig lite. Men den er basert på et originalmanus, har norgespremiere 3. november og har et realt forventningspress på seg!

Så godt som nada er avslørt om "Black Swan"-regissør Darren Aronofskys nye film "Mother!". Vi vet at Jennifer Lawrence og Javier Bardem spiller de to hovedrollene, og at den dreier seg om et par som får forholdet testet når en uinvitert gjest dukker opp i hjemmet deres og utfordrer deres rolige tilværelse. Utover det er det fritt vilt å gjette hva "Mother!" handler om.

Så la oss tolke de få elementene som finnes.

LES OGSÅ: Skrekkfilmåret 2017

Hjertesskjærende plakat

Tidligere denne måneden fikk vi presentert det første grafiske beviset på "Mother!" i form av en filmplakat. Den viser en maleriaktig Jennifer Lawrence med sitt eget hjerte i hånden, omgitt av planteliv i Edens hage-lignende omgivelser.

mother!

LES OGSÅ: Halloween-reboot på vei

Selv om plakaten reiser flere spørsmål enn den besvarer, indikerer den vi står foran en blodig, men samtidig symboltung, film. Lukter vi at forholdet til filmens par blir utfordret sensuelt så vel som fysisk? Det er også naturlig å anta at Lawrence og Bardem er filmens par, da deres to navn fremheves på plakaten.

Sexslave på rollelisten

Ser vi på castingen er det ikke bare Lawrence og Bardem fra de velkjentes verden. "Mother!" kan i tillegg skilte med stjerner som Ed Harris, Michelle Pfeiffer og Kristen Wiig, i tillegg til Brian og Domhnal Gleeson. Ingen av de forannevntes roller er spesifisert.

LES OGSÅ: Zac Efron fikk rolle som verdensberømt seriemorder

Det som er vel så interessant er de ukjente rollene lengre ned på lista. Vi skriver ikke alle navnene her, men heller hva enkelte står spesifisert som. Eksempelvis: Pervers, ekling, sexslave, danser, skuespillerrinne og ung kvinne. Vi står igjen med et inntrykk av seksuelle undertoner.

Gåsehudfaktor

Aronofsky selv har gitt seg selv munnkurv så langt, men filmens distributørsjef - Kyle Davies - har lufta tunga såvidt det er. Ifølge The Wrap har Davies uttalt at filmen går for å levere høy spenning- og ståpelsfaktor. Dette sier Davies:

Aronofsky is flirting with the same psycho-horror that won Natalie Portman an Oscar for the unraveling ballerina she played in Black Swan.

På musikkfronten har islandske Jóhann Jóhannsson fått ansvaret. Han komponerte også lydbildet til "Arrival", "Sicario" og "The Theory of Everything". Han har også fått det ærefulle oppdrag å lydlegge den nye "Blade Runner"-filmen. Funfact helt til slutt: "Mother!" blir det første prosjektet kjæresteparet Aronofsky/Lawrence gjør sammen.