Zoë Kravitz, Jillian Bell, Scarlett Johansson, Ilana Glazer og Kate McKinnon i Siste kveld med jentene

Sommerens komedier 2017

Unn deg latter når du trenger en pause fra sola.

Sommer er sol og glede, og nettopp derfor passer komedien som hånd i hanske. Filmweb har samlet humorfilmene som slippes i sommer under ett tak. I videovinduet ovenfor kan du se en smakebit fra samtlige av filmene under.

Baywatch

Baywatch (2. juni)

90-talls-serien som gjorde David Hasellhoff og Pamela Anderson berømte er tilbake! Denne gangen i filmformat med nye ansikter i hovedrollene. Mitch (Dwayne Johnson) er den store badevaktkongen i California. Når den selvgode nykomligen, Matt (Zac Efron), blir medlem av Baywatch-teamet til Mitch er det duket for konflikter. Samtidig får de snusen i en smuglerring som opererer i strandområdet. Mitch og Matt må legge forskjellene sine til side og få med seg resten av Baywatch-gjengen på etterforskningen.

Les mer og se traileren her.

Kaptein Supertruse: Den Første Episke Filmen

Kaptein Supertruse: Den Første Episke Filmen (9. juni)

Filmen er basert på den svært populære bokserien med samme navn, hvor over 300.000 bøker er solgt i Norge alene. De to rampete barna Thomas og Harald hypnotiserer den slemme rektoren på skolen og forvandler ham til deres egen tegneseriehelt - den godhjertede og elastiske Kaptein Supertruse!

Les mer og se traileren her.

En smak av lykke

En smak av lykke (16. juni)

Gale damer på rømmen i Toscana! Donatella og Beatrice bor på et psykiatrisk behandlingssenter i Toscana. De har svært ulike livshistorier og lite til felles, men en dag får de uventet sjansen til å rømme. Flukten bringer dem sammen i et eventyr som vil forandre livene deres for alltid og vil hjelpe dem å se skjønnheten i det ufullkomne.

Les mer og se traileren her.

Fra balkongen

Siste kveld med jentene (16. juni)

Lucia Aniello gjør sin spillefilmdebut fra registolen i denne komedien med Scarlett Johansson og et stjernelag av kvinnelige komikere. Når stripperen dør i et pussig uhell under et utdrikningslag, tar helgen en helt ny retning. Skal en ringe politiet eller skjule liket? Det hele spinner ganske fort ut av kontroll.

Les mer og se traileren her.

LES OGSÅ: Scarlett Johansson kan èn setning på norsk - se hvilken

Grusomme meg 3

Fra balkongen (30. juni)

"Fra balkongen" er Ole Giævers tredje spillefilm og hadde internasjonal premiere på filmfestivalen i Berlin tidligere i år. Hans forrige film "Mot naturen" (2014) vant pris på Berlin filmfestival og var en publikum- og kritikersuksess. Med "Fra Balkongen" har han igjen laget en treffende og morsom film om hva det vil si å være menneske i dag.

Les mer og se traileren her.

Will Ferrell, Amy Poehler og Jason Mantzoukas i The House

Grusomme meg 3 (30. juni)

Gru og Minions er tilbake! Gru forsøker å sjonglere familielivet med agenttilværelsen. Det blir ikke lettere av at hans ukjente tvillingbror, Drew, plutselig dukker opp fra ingensteds. I tillegg har Gru en ny utfordrer i 80-tallsskurken Benjamin Bratt. Norske stemmer ved Alex Rosén, Line Verndal, Anders Bye, Jon Niklas Rønning, Adiane Louise Rødfjell, Mathilde Storm, Ella Skarra, Vidar Magnussen m.fl.

Les mer og se traileren her.

Chloe Pirrie og Laura Carmichael i Burn Burn Burn

The House (30. juni)

Fra mannen som skrev manuset til "Bad Neighbours"-filmene kommer en ny Will Ferrell-komedie. Han spiller en far som overbeviser kompisene sine til å starte et illegalt casino i kjelleren hans, etter at han og kona har brukt opp datterens college-penger.

Les mer her.

Pop Aye

Burn Burn Burn (7. juli)

Road trip med med et varmt hjerte og mange opplevelser! Dan er død. Han ble bare 29 år. Alex og Seph elsket ham som en bror. Han har et siste ønske til de to - at de skal spre asken hans over store deler av Storbritannia. Han har laget en video med instruksjoner om hvordan dette skal gjøres.

Les mer og se traileren her.

Jason Drucker i En pingles dagbok: Ut på tur aldri sur

Pop Aye (14. juli)

Thailandsk dramakomedie litt utenom det vanlige. En offbeat roadmovie på tvers av Thailand, med touch av det surrealistiske. SSom vennskaptsbåndet mellom en utbrent arkitekt og hans elefant.

Les mer og se traileren her.

Ansel Elgort, Jamie Foxx, Eliza Gonzalez og Jon Hamm i Baby Driver

En pingles dagbok: Ut på tur aldri sur (4. august)

Filmen er basert på den niende boka i den bestselgende bokserien om Greg Heffley. Familien Heffleys biltur til et 90-årsselskap går ad undas, da Greg har laget en plan for å komme seg til en videospill-konferanse.

Les mer her.

Prebz og Dennis: The Movie

Baby driver (11. august)

En heltøff actionkomedie fra regissøren av "Hot Fuzz" og "Shaun of the Dead". En ung sjåfør blir tvunget til å jobbe for en krimherre og ta del i et oppdrag som ikke har noen mulighet for å lykkes.

Les mer og se traileren her.

Goldie Hawn og Amy Schumer i Snatched

Prebz og Dennis: The Movie (11. august)

Sammen med sidekicksene Sondre Mogård og Ruben Vareide, har Preben (Prebz) Fjell og Dennis Vareide siden 2012 bygget seg opp til å bli Norges største YouTube-stjerner. Når de nå inntar kinolerretet er det med sketsjer, pranks og lureri. På YouTube er kompisgjengen kjent for å lage sketsjer og ta imot morsomme utfordringer fra seerne, herje med og lure hverandre, samt spille og kommentere spill.

Les mer og se traileren her.

Channing Tatum og Adam Driver i Logan Lucky

Snatched (11. august)

Amy Schumer og Goldie Hawn kommer sammen i komedieeventyret "Snatched". Etter at kjæresten hennes dumper henne kvelden før deres eksotiske ferie, overbeviser drømmeren Emily Middleton (Schumer) hennes ultra-forsiktige mor, Linda (Hawn), å bli med henne på en reise til paradis.

Les mer og se traileren her.

Emoji-filmen

Logan Lucky (18. august)

Steven Soderbergh, regissøren av O"cean's Eleven", "Ocean's Twelve", "Ocean's Thirteen" og "Magic Mike" er tilbake med en herlig kupp-film full av action, humor og store stjerner. Channing Tatum, Adam Driver og Daniel Craig forsøker seg på tidenes ran!

Les mer og se traileren her.

Emoji-filmen (25. august)

Animert familiekomedie om en emoji som ikke vet hva han skal symbolisere. I en emojiverden der alle tegn symboliserer én bestemt ting, har Gene et problem. Han har nemlig evnen til å uttryke mange ulike følelser. I et forsøk på å passe mer inn, legger Gene ut på en reise for å bli en normal emoji.

Les mer og se traileren her.