Voldemort: Origins of the Heir

Magisk teaser for Harry Potter-spinoffen Voldemort: Origins of the Heir

Indie-produksjonsselskapet Tryangle arbeider fortiden med en non-profitt fanfilm om "Han hvis navn må være unevnt".

Gompeverdenens mottakelse av David Yates storproduksjon "Fabeldyr og hvor de er å finne" var blandet i 2016, men nå har det dukket opp noe nytt å glede seg til for Potter-fansen:

Det uavhengige produksjonsselskapet Tryangle, med Gianmaria Pezzato of Stefano Prestia i spissen arbeider nemlig med enda en spinoff til det magiske universet. Den kommende avleggeren lyder navnet "Voldemort: Origins of the Heir", og er en non-profitt fan-film som produseres uten innblanding fra bokseriens forfatter J.K. Rowling.

Se også: Topp 10: Harry Potter-øyeblikk

Stefano Rossi spiller hovedrollen som Tom Venster i "Voldemort: Origins of the Heir".
Stefano Rossi spiller hovedrollen som Tom Venster i "Voldemort: Origins of the Heir".

Hvordan ble Tom Venster Voldemort?

Ifølge filmens offisielle hjemmeside, er historien spunnet på "Harry Potter og halvblodsprinsen" (den sjette boka i HP-serien) og lover å svare på en rekke ubesvarte spørsmål knyttet til mørkets herre: Hvordan var Tom Vensters liv? Hva fikk ham til å bli Voldemort? Hva skjedde med ham da han kom tilbake til Galtvort?

"Voldemort: Origins of the Heir" vil altså gi oss et innblikk i Voldemorts liv FØR Harry Potter entrer verden og skaper problemer for ondskapen (mildt sagt). Vi er gira på prosjektet og synes neeesten vi skimter blockbuster-kvaliteter i teaseren. Ta en titt selv, øverst i artikkelen.