Kaptein Supertruse: Den Første Episke Filmen

Super åpning for Supertruse

Publikum digger helter i underbukser.

Dreamworks nyeste animasjonsfilm "Kaptein Supertuse: Den Første Episke Filmen" debuterte nylig på det store lerret og ble helgens mest sette kinofilm. Ikke verst det, med tanke på at den konkurrerte mot Tom Cruises siste blockbuster i "The Mummy".

Supertrusa landet på solide 38.928 besøkende og fikk med det den 3. beste åpningshelgen av en animasjonsfilm i 2017. På plassene foran finner vi "The Boss Baby" på 39.156 og "Vaiana" på 70.806.

Les mer om "Kaptein Supertruse" og kjøp billetter her.

POPULÆR: "Kaptein Supertruse" fenger publikum.
POPULÆR: "Kaptein Supertruse" fenger publikum.

Norsk komiker jubler

Komiker Jonas Rønning har den norske stemmen til Kaptein Supertruse. Humoristen er strålende fornøyd:

LES OGSÅ: 20 Disney-klassikere som får nytt liv

Jeg hopper rundt i underbuksai pur glede over så fantastisk respons. Å jobbe med dette universet og ikke minst gestalte rollen som Kaptein Supertruse kan bare beskrives som en super jobb. Jeg håper familier med barn i alle aldre tar turen på kino.
SUPER FYR: Komiker Jonas Rønning har gitt stemmen sin til Kaptein Supertruse.
SUPER FYR: Komiker Jonas Rønning har gitt stemmen sin til Kaptein Supertruse.

Filmen har fått jevnt over god kritikk fra norske anmeldere, med terningkast fem av NRK P3 og Filmfront, samt firer i VG og Aftenposten. Administrerende direktør hos distributør Fox, Tore Fredrik Dreyer, jubler.

Det synes helt klart at norske barnefamilier mottar filmen med samme store fryd som kritikerne. Det er utrolig gøy å være i en kinosal stappfull av barn og foreldre som koser seg i nesten like stor grad over det de ser på skjermen. Jeg tror den elleville fantasien appellerer til publikum på samme måte som vi så med vår forrige animasjonsfilm «Boss Baby». Vi håper filmen får et langt liv på kino og at den gjør folk oppmerksomme på de fantastisk morsomme bøkene om Kaptein Supertruse også.

LES OGSÅ: Se første trailer til Toy Story 3-skapernes nye film

Basert på bøker

"Kaptein Supertuse: Den Første Episke Filmen" er basert på den populære bokserien med samme navn, hvor over 300.000 eksemplarer er solgt i Norge alene. Det er totalt åtte "Kaptein Supertruse"-bøker.

Filmen handler om de rampete barna Thomas og Harald som hypnotiserer den slemme rektoren, før de forvandler ham til tegneseriehelten Kaptein Supertruse. De norske stemmene i filmen er blant andre Jonas Rønning, Jan Gunnar Røise, Hasse Hope og Anders Sundstedt.