Bill Skarsgård i IT

Den nye IT-traileren er et mesterverk!

Hovedtraileren for "IT" er noe av det skumleste vi har sett - noen sinne.

En splitter ny trailer for den kommende skrekkfilmen "IT" har inntatt nettet- og den vil slå pusten ut av deg! Var du ikke solgt før, vil du definitivt bli det nå. Dette må være selve oppskriften på ståpels, mareritt og mørkredsel- og vi er SÅ GIRA!

Les også: IT-regissør klar for oppfølger

Bill Skarsgård som Pennywise i IT.
Bill Skarsgård som Pennywise i IT.

Tidenes skumleste Pennywise?

Endelig får vi et virkelig møte med barna i "The Losers Club" og ikke minst hovedattraksjonen- Bill Skarsgårds fryktinngytende klovnemonster "IT". "Losers"-barna gir oss en herlig "Stranger Things"-følelse og ser ut til å være det eneste lyspunktet i byen Derry. De er omringet av ondskap på alle kanter- enten det er skolens psykopat-bølle, apatiske voksne som kniper øynene igjen for mobbing, eller det grusomme vesenet som lusker i byens kloakkanlegg, forlatte hus og rundt hvert mørke hjørne...

Og når det gjelder dette mystiske vesenet, er det ingen tvil om at Skarsgård leverer den mest truende versjonen vi har sett av Pennywise hittil. Er du en klovneskeptiker bør du utvilsomt holde deg langt(!) unna. Og for dere andre: måtte september komme fort som fy!

"You'll float too"...

"IT" har premiere 8. september - les mer om filmen her