Scar i Løvenes Konge

Har Disney funnet sin Scar?

Nyinnspillingen av 90-tallets tegnefilmklassiker "Løvenes Konge" tar form!

Å overgå Jeremy Irons, mannen bak den legendariske stemmen til Scar i Disneys originale tegnefilm "Løvenes Konge" (1994), er nærmest en umulig oppgave. Likevel må noen til pers før Disneys live-action nyinnspilling er premiereklar i 2019, og hvem det blir er sannsynligvis i boks allerede nå.

Ifølge Collider er nemlig den Oscarnominerte "12 Years a Slave"-skuespilleren Chiwetel Ejiofor i forhandlinger med filmselskapet om rollen som løvenes o'store skurk.

Les også: Disney-klassikerne vi vil ha nyinnspilling av

IRONS ETTERFØLGER: Chiwetel Ejiofor
IRONS ETTERFØLGER: Chiwetel Ejiofor

Om dette blir tilfellet, får Ejiofor godt selskap på settet:

Rollen som Simba er kapret av Donald Glover- og den uerstattelige James Earl Jones gjenopptar sin rolle som Mufasa. Seth Rogen og Billy Eichner skal gi nytt liv til Timon og Pumba- og John Oliver har nylig bekreftet at han skal spille Zazu. Utover dette, forsøker Disney visstnok fremdeles å sikre seg Beyonce i rollen som Nala.

Les også: 20 Disney-klassikere som får nytt liv

FAR & SØNN: Donald Glover skal spille Simba og James Earl Jones skal spille Mufasa i Disneys kommende nyinnspilling av Løvenes konge.
FAR & SØNN: Donald Glover skal spille Simba og James Earl Jones skal spille Mufasa i Disneys kommende nyinnspilling av Løvenes konge.

Ren musikal

Kort tid etter regissør Jon Favreaus suksess med nyinsspillingen av "Jungelboken", ble det klart at han også skulle lede "Løvenes konge" i havn. Sistnevnte vil, i motsetning til "Jungelboken", bli en renspikka musikal. Ejiofor har tidligere avslørt sitt sangtalent i filmen "Kinky Boots", så vi er ikke bekymra...

"Løvens konge" har planlagt amerikansk premieredato 19. juli 2019