Oliver Dahl i Karsten og Petra lager teater

Høstens barnefilmer på kino 2017

Her er kinohøsten for de minste.

Høsten er høytid for kino i Norge, og for barne- og familiesegmentet er det som vanlig mye å glede seg til. Det blir blant annet gjensyn med velkjente animerte biler fra Pixar, en rekke norske filmkjenninger er tilbake, selveste Askeladden dukker opp og den fredsomme Disney-oksen Ferdinand får sin egen film.

Dette er høstens barnefilmer på kino:
Med forbehold om endring av premieredato.

Biler 3

Biler 3

Premiere: 1. september

Lynet McQueen og co er tilbake i et fartsfylt eventyr. Denne gangen får vi også stifte bekjentskap med high tech racerbiler og en sleip ny utfordrer.

Billetter, trailer og mer om filmen


Lego®Ninjago Filmen

Lego®Ninjago Filmen

Premiere: 22. september

Unge Lloyd, aka Green Ninja, må ut i kamp for å redde byen sammen med vennene sine, som alle er hemmelige krigere. De må bekjempe den onde krigsherren Garmadon, som viser seg å være Lloyds far.

Billetter, trailer og mer om filmenMads Sjøgård Pettersen, Elias Holmen Sørensen og Vebjørn Enger i Askeladden - I Dovregubbens hall

Askeladden - I Dovregubbens hall

Premiere: 29. september

For de litt større barna er det duket for storslått eventyr med Espen Askeladd og brødrene hans. De må ut på en farefylt ferd for å redde prinsessa, som er fanget av selveste Dovregubben.

Billetter, trailer og mer om filmen

SE OGSÅ: Dette er høstens storfilmer


Elias og Storegaps hemmelighet

Elias og Storegaps hemmelighet

Premiere: 6. oktober

Redningsskøyta Elias er tilbake, og denne gangen setter han kurs mot ukjente farvann med ny jobb i storbyen. Her blir han utsatt for både fristelser og farer og møter mange nye fartøy.

Billetter, trailer og mer om filmen

My Little Pony

My Little Pony

Premiere: 13. oktober

Twilight Sparkle, Applejack, Rainbow Dash og alle vennene i Ponyville legger ut på en uforglemmelig reise, hvor de må bruke sitt magiske vennskap til å redde byen sin.

Billetter, trailer og mer om filmen


Alba Ørbeck-Nilssen og Oliver Dahl i Karsten og Petra lager teater

Karsten og Petra lager teater

Premiere: 27. oktober

Denne gangen får de to gode vennene en lys idé: De vil lage en spennende teaterforestilling for å samle inn penger til et barnehjem i India som de fikk høre om i barnehagen.

Trailer og mer om filmen


Rom 213

Rom 213

Premiere: 3. november

Årets vinner av Barnefilmfestivalen i Kristiansand forteller historien om Elviras mystiske sommer. På sommerleir må hun og romvenninnene bytte rom til skumle Rom 213, hvor ingen har bodd på 60 år og uforklarlige ting skjer.

Mer om filmen

Ekspedisjon Knerten

Ekspedisjon Knerten

Premiere: 17. november

Knerten og Lillebror er tilbake! Det er julaften og Knerten er borte. Lillebror sniker seg ut på en farefull ekspedisjon for å finne vennen sin, og blir overrasket av en snøstorm.

Mer om filmenJul i Mummidalen

Jul i Mummidalen

Premiere: 24. november

Denne vinteren er ekstraordinær; Mumitrollet bestemmer seg for å holde seg våken for å utforske vinteren i stedet for å ha sin vintersøvn som vanlig. Og han finner ut at vinteren er helt annerledes enn han hadde forestilt seg...

Mer om filmen


Hugh Bonneville, Julie Walters, Sally Hawkins, Madeleine Harris, og Samuel Joslin i Paddington 2

Paddington 2

Premiere: 8. desember

Gjensyn med bjørnen Paddington, som nå levere lykkelig med familien Brown og har blitt et populært medlem av lokalsamfunnet. Forviklinger skjer når den perfekte gaven til tante Lucys hundreårsdag blir stjålet.

Mer om filmen


Ferdinand

Ferdinand

Premiere: 25. desember

Tyren med det store hjertet vil heller lukte på blomster enn å sloss, men blir feilaktig oppfattet som en skikkelig kampokse, på grunn av sin fysikk og størrelse, og blir rekruttert til tyrefekting.

Billetter, trailer og mer om filmen


Jack Black, Kevin Hart, Dwayne Johnson og Karen Gillan i Jumanji

Jumanji: Welcome to the Jungle

Premiere: 25. desember

For de største barna kommer gjeninnspillingen av filmsuksessen "Jumanjii" fra 1990-tallet. Fire ungdommer oppdager et gammelt videospill, hvor de på magisk vis dras inn i spillets eventyrlige handling.

Billetter, trailer og mer om filmen


Dette er de foreløpig annonserte barne- og familiefilmene for i høst. Hva som går nå ser du i kinoprogrammet og full oversikt over kommende filmer får du i kommerlista.