Robert Pattinson i Good Time

Robert Pattinson gjenkjent – men bare i kvinnefengselet

Under innspillingen av sin nye film, thrilleren "Good Time", avla Robert Pattinson en rekke steder – og ble gjenkjent kun på ett av dem.

For å gi Pattinson mer innsikt i verdenen han skulle skildre, tok filmskaperbrødrene Josh og Benny Safdie den tidligere jentemagneten med seg på New Yorks T-bane i rushtiden, til et kausjonskontor og til et fengsel.

Les også: 6 Robert Pattinson-filmer du ikke har sett

DEN GANG DA: Kristen Stewart og Robert Pattinson på premieren til "Twilight: Breaking Dawn – Part".
DEN GANG DA: Kristen Stewart og Robert Pattinson på premieren til "Twilight: Breaking Dawn – Part".

"Twilight"-stjernen besøkte mannsavdelingen i fengselet uten å bli gjenkjent. Innsatte og omvisere innså ikke engang at besøket var i anledning en filminnspilling, og fangene spurte ifølge Pattinson dem om å kontakte advokatene deres på utsiden.

– Så dro vi til kvinneavdelingen, og bare på sekunder … sier stjernen til AP. Josh Safdie utdyper: – En jente sa bare "HAM!"

Dermed ville Robert Pattinson vekk, og sa til resten av følget: – Jeg sa at vi ikke skulle gått inn her.

Men når det gjaldt resten av "Good Time"-innspillingen, klarte man å holde seg under radaren – selv midt i New Yorks travle gater. Pattinson spiller en småskurk, i filmen som ifølge AP er kalt "Mean Streets on MDMA" og "After Hours' on crack and meth". Det var Pattinson som tok kontakt med brødrene Safdie etter å ha sett et bilde fra deres forrige film, heroindramaet "Heaven Knows What".

Ifølge Rolling Stones' filmanmelder leverer ungpikehelten sin beste innsats hittil i karrieren, i en film som får tommelen opp og skildres som en "eksplosiv kombinasjon av spenning og latter, som brødrene Marx i en Tarantino-film".

"Good Time" har norgespremiere 6. oktober - les mer om filmen og se trailer her