audition og casting

Norsk storfilm leter etter skuespillere i alderen 16-25 år

Har du en skuespiller i magen?

I en fersk pressemelding fra Film Farms går det ut en etterspørsel til folket. Hvis du drømmer om å stå foran kameraet anbefaler vi deg å lese utlysningen i sin helhet under bildet.

Film Farms

Ny norsk spillefilm søker gutter i alderen 16-25 år som kan synge, spille gitar, bass eller trommer. Filmen skal regisseres av Amanda-vinner Katarina Launing- som er kjent for filmer som Jul i Blåfjell og Kule Kidz gråter ikke.

Kids og musikk

Det er produksjonsselskapet Film Farms som står bak innspillingen, og de er foreløpig hemmelighetsfulle om filmens innhold, foruten om at handlingen omhandler musikkhistorie: - Filmen handler om kids med lidenskap for musikk, med ambisjoner om å skape noe helt unikt, sier Alan R. Milligan som er produsent i Film Farms, og legger til: – Det blir mørkt, mystisk og veldig norsk.

Internasjonale ambisjoner

Produksjonsselskapet Film Farms har internasjonale ambisjoner for filmen, og flere salgsselskaper har meldt sin interesse. Før de kan røpe så mye mer om filmens innhold søker de altså etter de riktige skuespillerne.

De som ønsker å prøve seg på det store lerretet kan enkelt gjøre det ved å sende Film Farms en film av seg selv hvor vedkommende forteller kort om sitt forhold til musikk.

Bidrag sendes til: casting@film-farms.com

Mer info/spørsmål kan også rettes til: facebook.com/filmfarms.

Kontaktinformasjon:

For intervjuavtaler og høyoppløselig bilde, kontakt med Kulturmeglerne v/ Kjersti Vikør:

kjersti.vikor@kulturmeglerne.no

Tlf: 959 10 654