Kristoffer Joner i Hjertestart

Kristoffer Joner spiller i Mission: Impossible 6

Skuespilleren Kristoffer Joner har spilt inn scener til den kommende "Mission: Impossible"-filmen sammen med Tom Cruise.

Kristoffer Joners bekrefter overfor Aftenbladet at han er med i den kommende storfilmen, men kan ikke utdype noe utover dette, verken om sin rollefigur eller handlingen i filmen for øvrig.

Joner spilte inn scener sammen med hovedrolleinnehaver og superstjerne Tom Cruise i London i fire dager i juli. Det gjorde naturlig nok inntrykk.

SE OGSÅ: Topp 10 Tom Cruise stunts

– Jeg har jo vokst opp med Tom Cruise og gjengen, og det å få lov til å jobbe sammen med dem var selvsagt en stor opplevelse. Det var nervepirrende i begynnelsen, men veldig gøy på slutten. Man får jo også eksponert seg godt som skuespiller, sier Joner til Aftenbladet.

"Mission: Impossible 6" skal etter planen spille inn sluttscenene på Preikestolen i Lysefjorden. Opprinnelig var datoene 20.–28. september satt av til innspillingen, men etter at hovedrolleinnehaver Tom Cruise skadet seg under et stunt i London nylig, er innspillingen utsatt på ubestemt tid.

Bildet: Kristoffer Joner i "Hjertestart" (Norsk Filmdistribusjon / Motlys)