The Raid 2

The Raid-regissøren aktuell for superskurkfilm

Gareth Evans ser ut til å boarde DC-flyet.

Helt siden Evans leverte den hardtslående og voldelige "The Raid: Redemption" i 2011 har nok mange hatt et ønske om å se New Zealanderens stil i et superheltunivers. Nå får de sannsynligvis viljen sin, da Evans - ifølge Empire - er rettighetshavernes førstevalg til å skrive og regissere en film basert på superskurken Deathstroke.

SUPERSKURK-AKTUELL: Gareth Evans, her på settet til "The Raid".
SUPERSKURK-AKTUELL: Gareth Evans, her på settet til "The Raid".

Imponerte DC og Warner

Evans skal ha vært tiltenkt en rolle som regissør for den kommende "Justice League"-filmen, men Empire skriver at regissøren imponerte DC og Warner Bros med en "Deathstroke"-idé.

LES OGSÅ: Disse er favorittene til å spille superhelten Shazam

"Deathstroke" ble skapt av Marv Wolfman og George Perez i 1980. Slade Wilson, som er Deathstrokes ekte navn, er en snikmorder og leiesoldat som ofte dukker opp i fiendefaunaen til helten Green Arrow. Han har også vært gjenstand for irritasjon for Batman ved flere anledninger.

BLIR DEATHSTROKE: Joe Manganiello skal spille snikmorderen.
BLIR DEATHSTROKE: Joe Manganiello skal spille snikmorderen.

Han skal spille Deathstroke

"Magic Mike XXL"-skuespiller Joe Manganiello har fått rollen som Deathstroke. Manganiello ble castet til rollen da Deathstroke fortsatt skulle være primærskurken i "The Batman", men etter at det ble forandret ser det nå ut som snikmorderen går solo.

Den neste filmen ut i DC-universet er nevnte "Justice League". Den har premiere på kino 15. november. Les mer om filmen og se trailer her.