Star Wars og Jurrasic Park

The Last Jedi kan by på Jurrasic World-overraskelse

Say whaaaaaat?

Ok, før du mister helt fatningen; det er IKKE snakk om en krysning av de to filmuniversene. Selv om det unektelig hadde sett tøft ut med jedier som dæljer løs på en T-Rex. Bloody Disgusting hevder at den første traileren til "Jurassic Park: Fallen Kingdom" vil være tilknyttet lanseringen av "Star Wars: The Last Jedi". Altså er sannsynligheten stor for at du får det en liten dinosaur-godbit før du skal nyte stjernekrig i kinosalen.

LES OGSÅ: Disney planlegger ny Star Wars-trilogi

Fra før var det kjent at "Fallen Kingdom"-traileren ville komme tidligst 1. desember, og senest 15. desember. Sistnevnte er samme dag som "The Last Jedi" lanseres i USA. I Norge har den premiere to dager før. "Fallen Kingdom" ankommer kino 22. juni 2018.

Kjøp billetter til "The Last Jedi"-premieren her.

Jurassic World: Fallen Kingdom

En av tidenes største

"Fallen Kingdom" er oppfølgeren til 2015s megasuksess "Jurassic World". Sistnevnte ble sjette mest sette film på kino i Norge i utgivelsesåret med 411.991 nordmenn på kino. Til sammenligning har årets mest sette film i år, så langt, hatt 349.185 tilskuere. Det er "Skjønnheten og Udyret". "Jurassic World" er den fjerde mest sette filmen gjennom tidene på verdensbasis med over halvannen milliard dollar inntjent.

LES OGSÅ: Star Wars-Hamill: - Hvorfor gjorde de det?

Chris Pratt returnerer

"Fallen Kingdom" regisseres av mannen bak "A Monster Calls", J. A. Bayona, mens "Jurrasic World"-stjerna Chris Pratt er tilbake i hovedrollen. Det blir også et etterlengtet comeback til franchisen fra Jeff Goldblum. Han var med i 90-talls filmene "Jurrasic Park" og "Jurrasic Park: Den tapte verden". Nå om dagen er Goldblum å finne i den kritikerroste "Thor: Ragnarok".

Chris Pratt i Jurassic World