Chris Pratt i Jurassic World: Fallen Kingdom

Første klipp fra Jurrasic World: Fallen Kingdom er ute!

Chris Pratt har fått seg en ny venn.

Vi meldte nylig at "Star Wars: The Last jedi" kan by på en "Jurassic Park: Fallen Kingdom"-overraskelse, hvilket fortsatt er tilfelle. Klippet som nå er ute fra "Fallen Kingdom" er nettopp det - et klipp, ikke en trailer. I videosnutten har hovedrolleinnehaver Chris Pratt åpenbart gjort et nytt bekjentskap. Bare sjekk nedenfor:

GODE VENNER: Chris Pratt og en liten dinosaur er tilsynelatende kompiser i "Jurassic World: Fallen Kingdom".

Klippet ble publisert av "Jurassic World"-regissør Colin Trevorrows på hans Twitter-profil. Trevorrow har også hjulpet til med manus og co-regi på "Fallen Kingdom". Klippet kom med teksten fra vår Jurassic-familie til deg. Filmen har norgespremiere 8. juni 2018.

LES OGSÅ: Sci-fi-filmåret 2018

"Fallen Kingdom" er oppfølgeren til 2015s megasuksess "Jurassic World". Sistnevnte ble sjette mest sette film på kino i Norge i utgivelsesåret med 411.991 nordmenn på kino. Til sammenligning har årets mest sette film i år, så langt, hatt 349.185 tilskuere. Det er "Skjønnheten og Udyret". "Jurassic World" er den fjerde mest sette filmen gjennom tidene på verdensbasis med over halvannen milliard dollar inntjent.