Julekalender 2017

Delta i Filmwebs julekalender 2017 - vinn PS4 Pro Limited «Star Wars» Edition

Årets julekalender får færre luker, men like fet hovedpremie. Les hvordan du deltar.

Få ting skriker høytid som "Star Wars" og julekalender med go´saker i. Filmweb har lang tradisjon for å kjøre julekalender fram mot julaften, men i stedet for èn luke hver dag i desember, blir det i år fire spørsmål fordelt på hver adventsuke. Med andre ord: Det kommer et nytt spørsmål hver fredag fram til 24. desember. Ukesspørsmålene vil publiseres både på Facebook og på Filmweb.no sin forside:

Uke 1

Uke 2

Uke 3

Uke 4

Når vi er inne på "Star Wars". Har du husket å kjøpe premierebilletter til "Star Wars: The Last Jedi"? Det kan du gjøre her.

Slik deltar du:

I hver kalenderluke publiseres en videosnutt med et Star Wars-relatert spørsmål. Du får alltid tre svaralternativer. Jo flere ukesspørsmål du svarer på, og jo flere du svarer korrekt, desto større blir sjansen for at du stikker av med hovedpremien - en Playstation 4 Pro Limited «Star Wars» Edition. I tillegg til maskinen ligger det også èn "Star Wars"-designet kontroller og spillet "Battlefront II: Elite Trooper Deluxe Edition" i pakken.

I tillegg til hovedpremie får én person (ikke hovedpremie-vinneren) en trøstepremie i form av en "Star Wars"-goodiebag med masse kult stæsj.

Vinnerne kontaktes på mail 3. januar 2018:

Vinner av hovedpremie: Øystein A
Vinner av trøstepremie: Petter Erik S.

THE LAST JEDI: Trailer til den kommende "Star Wars"-filmen.