Hugh Jackman i Wolverine

Får vi Hugh Jackman tilbake som Wolverine?

Oops! Kan Sebastian Stan aka "Winter Soldier" ha forsnakket seg?

I fjor fikk vi endelig Wolverine-filmen vi alltid har ønsket oss med kritikerroste "Logan". Samtidig markerte filmen et tårevått farvel med Hugh Jackman, etter hele 17 år i rollen som jerven sjøl. Men kan Jackman ha begynt å savne klørne allerede?

Les også: Rykte: Han tar over som Batman om Affleck trekker seg

Sebastian Stan som Bucky Barnes aka Winter Soldier i "Captain America: Civil War".
Sebastian Stan som Bucky Barnes aka Winter Soldier i "Captain America: Civil War".

Håpet er i hvert fall ikke helt ute, skal vi tro skuespilleren Sebastian Stan. Stan, som snart vender tilbake til kinolerretet som Bucky Barnes aka Winter Soldier i "Avengers: Infinity War", avslørte nylig til Ace Comic Con at han hadde pratet med Jackman, som hintet om et mulig comeback(!!):

- Jeg satt nylig sammen med Hugh Jackman, og kunne ikke komme på noe annet å snakke om, så jeg spurte ham; "Kommer jeg til å se deg i noe snart?". Han nevnte et par ting til meg, men jeg tror jeg skal la være å fortelle noe mer- ellers havner jeg vel i trøbbel...

Men Stan gir seg ikke der:

- Jeg spurte ham (Jackman) om Logan var hans siste Wolverine-film eller ikke? Han svarte meg, som han sikkert svarer de fleste, at han overveier- og tenker mye på det. Jeg vet ikke, kanskje?

Les også: 5 ting du må vite om Logans beintøffe barnestjerne Dafne Keen

Dafne Keen og Hugh Jackman i "Logan".
Dafne Keen og Hugh Jackman i "Logan".

Spennende, spennende! Disneys oppkjøp av Fox betyr at de kommer til å eie X-Men-rettighetene, noe som kan gjøre det mulig for Wolverine å dukke opp sammen med Avengers-gjengen. Jackman har tidligere røpet at han virkelig skulle likt å se en duell mellom Wolverine og Hulken, så det kan jo muligens være en saftig gulrot?

Er Jackman skikkelig seig, må vi likevel ikke gi opp håpet: "Thor"-skuespilleren Chris Hemsworth har nemlig lovet at han vil gjøre alt i hans makt for å lokke 49-åringen tilbake til Marvel-settet. You go, Thor!

Hugh Jackman er for øyeblikket kinoaktuell i "The Greatest Showman" og "Avengers: Infinity War" får norsk kinopremiere 25. april.

Kilder: digitalspy, kino.dk