Ondskapens hotell

The Shining-oppfølgeren har fått regissør

"Doctor Sleep" har fått fart på seg.

Ifølge Empire har Warner Bros hyret Mike Flanagan til å regissere filmversjonen av Stephen King-boka "Doctor Sleep", samt skrive manus. Boka er oppfølgeren til den populære "The Shining", som i 1980 ble filmatisert og nå omtales som en av de beste skrekkfilmene noensinne.

LES OGSÅ: Pet Sematary-remake har fått regissør

Dette er andre gangen på kort tid at Flanagan håndterer King-materiale. Han står bak Netflix-"Gerald´s Game" fra 2017, hvilket er basert på Kings bok fra 1992.

SKUMLE TVILLINGER: Overlook Hotel var fullt av spøkelser i "The Shining".
SKUMLE TVILLINGER: Overlook Hotel var fullt av spøkelser i "The Shining".

Danny som voksen

Warner Bros kjøpte rettighetene til "Doctor Sleep" allerede i 2013, men har ikke akkurat sust avsted i lysets hastighet. Men nå som "IT" ble tidenes skrekksuksess har King-navnet fått seg en solid opptur, og Warner Bros smir mens jernet er varmt.

LES OGSÅ: IT: Kapittel 2 har fått lanseringsdato

UNG DANNY: Danny Lloyd spilte Danny Torrence i "The Shining". Nå får vi vite hva som skjer med Danny som voksen i "Doctor Sleep".
UNG DANNY: Danny Lloyd spilte Danny Torrence i "The Shining". Nå får vi vite hva som skjer med Danny som voksen i "Doctor Sleep".

I "Doctor Sleep" møter vi Danny Torrence som voksen. Han sliter med minnene fra Overlook Hotel og å håndtere sine overnaturlige evner. Flaska er blitt hans smertelindring. En dag får han et psykisk bånd til en ung jente som er blitt målskive for en skummel gruppe med helt spesielle krefter.

Hvem som får rollen som Danny Torrence er ennå ukjent.

Doctor Sleep bok

Flere "The Shining"-prosjekter

Empire melder at "Doctor Sleep" ikke er det eneste prosjektet satt i "The Shining"-universet. "Gravity" og "Fangen fra Azkaban"-regissør Alfonso Cuarón er angivelig ombord på en prolog til "The Shining". Prosjektet har arbeidstittel "The Overlook Hotel", men ingenting mer vites om den. Filmen ser ut til ligge i komatøs tilstand i limbo-land.