Jennifer Lawrence i Red Sparrow

Ukens premierer

Forførelse og forhistoriske vesener.

Her er ukens kinonyheter:

Jennifer Lawrence og Charlotte Rampling i Red Sparrow

RED SPARROW (KINOKLUBB-FILM)

Premiere: Fredag 2. mars

En sexy russisk spion (Jennifer Lawrence) bruker kroppen sin for å oppnå sine mål, men når hun forelsker seg i en CIA-agent (Joel Edgerton) vurderer hun å bli dobbeltagent. Basert på boken med samme navn, fra tidligere CIA-offiser Jason Matthews.

Billetter, trailere og mer om filmen her.


Første mann

FØRSTE MANN

Premiere: Fredag 2. mars

Ved tidenes morgen, når forhistoriske vesener og hårete mammuter vandret på jorden, forteller «Første mann» historien om Døgg. Sammen med Gnøffe må han samle stammen sin for å overvinne sin store fiende, Bhen, og hans bronsealder-by.

Billetter, trailere og mer om filmen her.


Jason Bateman og Rachel McAdams i Game Night

GAME NIGHT

Premiere: Fredag 2. mars

Max (Bateman) og Annie (McAdams) har ukentlige spillkvelder med andre par. En kveld blir alt snudd på hodet da Max' bror, Brooks, arrangerer et mordmysterium med falske skurker og agenter. Så da Brooks blir kidnappet, er det hele en del av spillet... eller?

Billetter, trailere og mer om filmen her.


Silje Salomonsen i Now it's Dark

NOW IT´S DARK

Premiere: Fredag 2. mars

«Now It's Dark» handler om Lene som brått kastes ut av balanse når hun oppdager mannen sin til sengs med en annen kvinne. Hun flykter fra stedet, og vi følger henne gjennom en natt med drømmeaktige hendelser, samt en serie mystiske møter med mennesker som alle bærer på sitt eget mørke.

Billetter, trailere og mer om filmen her.


Owen Wilson, Julia Roberts, Jacob Tremblay, Izabela Vidovic, Danielle Rose Russel i Mirakel

MIRAKEL

Premiere: Fredag 2. mars.

Mirakel er basert på den bestselgende boka med samme navn. Filmen forteller den morsomme, inspirerende og varme historien om August Pullman. Auggie er født med deformert ansikt på grunn av en genfeil, og har til nå hatt hjemmeundervisning. Når han skal starte i femteklasse har foreldrene bestemt at han skal begynne på en vanlig skole, med barn han ikke kjenner.

Billetter, trailere og mer om filmen her.


NESTE UKE...

... er det premiere på den mye omtalte Utøya-filmen, «Utøya 22. juli». Du kan også se den sanne historien om forfatteren bak Ole Brumm i «Adjø, Christopher Robin». På skrekkfilm fronten kommer to bidrag denne uka med både «Strangers: Prey at night» og skrekkthrilleren «Revenge». Utover det kan du få med deg Joaquin Phoenix i krimdramaet «You Were Never Really Here», samt fransk drama i «The Workshop».