Dyrene i Hakkebakkeskogen

Fjorårets 10 mest sette barnefilmer: Se hvor du kan streame dem her

På jakt etter nye barnefilmer? Streamingguiden vår gir deg oversikten!

Det er et evig søk å finne gode barnefilmer som både barn og voksne vil se. Derfor har vi funnet frem listen over de mest populære barnefilmene som gikk på kino i 2017.

Filmweb har nylig lansert Streamingguiden som lar deg søke etter filmer og serier for å se hvor de kan streames. Her henter vi informasjon fra en rekke streamingtjenester som Netflix, HBO, Viaplay, C More, iTunes og mange fler.

Vi har nå søkt opp de ti mest populære barnefilmene fra 2017 på Streamingguiden, slik at dere enkelt kan finne frem til filmen dere ønsker å se.

God film! :)

10. KARSTEN OG PETRA LAGER TEATER

a

Karsten og Petra drar på teater med barnehagen. Etter å ha sett Tornerose vil Petra lære mer om teater og Karsten fatter interesse for lyssettingen. Etter et spennende møte med teaterdukkene har Løveungen og Frøken Kanin lyst til å bli skuespillere.

Søk opp Karsten og Petra lager teater i Streamingguiden her!

9. EMOJIFILMEN

a

I en emojiverden der alle tegn symboliserer én bestemt ting, har Anton et problem. Han har nemlig evnen til å uttrykke mange ulike følelser, selv om han bare er en enkel 'meh'. I et forsøk på å passe mer inn, legger Anton ut på en reise inn i mobiluniversets hemmelige avkroker for å bli en normal emoji.

Søk opp Emojifilmen i Streamingguiden her!

8. KARSTEN OG PETRA - UT PÅ TUR

a

Karsten og Petra gleder seg til de skal på tur i fjellet med familiene sine. Forventningene blir enda større når selveste eventyreren Cecilie Skog kommer til Duestien barnehage for å lære barna om fjellvettreglene.

Søk opp Karsten og Petra - Ut på tur i Streamingguiden her!

7. EKSPEDISJON KNERTEN

a

Lillebror flytter med Knerten og familien sin til Vestlandet, men han drømmer om enda større ekspedisjoner. Lillebror drømmer om å være polfarer som kjemper seg gjennom snøen mot polpunktet.

Søk opp Ekspedisjon Knerten i Streamingguiden her!

6. KAPTEIN SUPERTRUSE

a

De to rampete barna Thomas og Harald hypnotiserer den slemme rektoren på skolen og forvandler han til deres egen tegneseriehelt - den godhjertede og elastiske Kaptein Supertruse!

Søk opp Kaptein Supertruse i Streamingguiden her!

5. BILER 3

a

Fest setebeltet og gjør deg klar for fart og masse action i det vi returnerer til Biler-universet - ulikt noe du tidligere har sett!

Søk opp Biler 3 i Streamingguiden her!

4. DYRENE I HAKKEBAKKESKOGEN

a

I Hakkebakkeskogen bor Klatremus og de små vennene hans i konstant fare for å bli spist av Mikkel Rev og andre rovdyr som ikke klarer å skaffe seg mat på ærlig vis. En kjempeflott og kjær film for hele familien!

Søk opp Dyrene i Hakkebakkeskogen i Streamingguiden her!

3. THE BOSS BABY

a

THE BOSS BABY er en hysterisk morsom historie om hvordan en hel familie kan bli snudd på hodet når yngstemann, Tim på 7 år, får en ny lillebror. Det hele er fortalt fra hans perspektiv, og som barn flest har han en ganske vill fantasi... Dette er en hjertevarm og morsom film som vil treffe hvert eneste medlem i familien.

Søk opp The Boss Baby i Streamingguiden her!

2. VAIANA

a

Vaiana handler om en eventyrlysten tenåring ved samme navn, som ved hjelp av halvguden Maui, seiler ut på et dristig oppdrag for å bli en ekte sjøfarer og redde sitt folk.

Søk opp Vaiana i Streamingguiden her!

1. GRUSOMME MEG 3

a

Gru forsøker å sjonglere familielivet med agenttilværelsen. Det blir ikke lettere av at hans ukjente tvillingbror, Drew, plutselig dukker opp fra ingensteds. I tillegg har Gru en ny utfordrer i 80-tallsskurken Benjamin Bratt.

Søk opp Grusomme meg 3 i Streamingguiden her!

Gå til Streamingguiden for å søke etter flere filmer.