Winter's Tale, Gods of Egypt, Catwoman

Her kan du strømme de største kalkunene

Streamingguiden vår hjelper deg å finne filmene du vil strømme, selv de verste!

Det er vanskelig å lage en god film. Det skal vi ikke nekte for. Men det er muligens enda vanskeligere å lage en skikkelig rævva film. Det har disse filmskaperne fått til, og det applauderer vi dem for!

10. Gods of Egypt

Denne filmen har jeg en spesiell forkjærlighet for. En film med snodige plastikkeffekter, en haug med (hvite, engelskspråklige) tre meter høye egyptiske guder og svært lite dramatikk. Noen ga Alex Proyas godt over en milliard kroner i budsjett for å lage det absolutt rareste han fikk til, og det i seg selv er beundringsverdig.

Søk opp Gods of Egypt i Streamingguiden her!

9. Street Fighter: The Legend of Chun-Li

Rundt The Dark Knight var det populært å lage mørke, jordnære superheltfilmer. Det var kanskje noe sånt filmskaperne prøvde på da de ignorerte nesten alt fra Street Fighter-spillet for å lage denne filmen om kampsport-dronningen Chun-Li. Filmen har fascinerende dårlig skuespill, uferdige effekter og snåle valg i nesten hver scene, så du burde ta en titt!

Søk opp Street Fighter: The Legend of Chun-Li i Streamingguiden her!

8. Independence Day: Resurgence

«Independence Day var en gøyal sci-fi-film fra nittitallet, ikke sant? Så hvorfor ikke lage en oppfølger, 20 år senere, uten Will Smith, men med veldig mye plott? Og kanskje denne oppfølgeren kan bruke rundt halve spilletiden sin på å gjøre i stand for enda en oppfølger. Og så kan den tredje beste Hemsworth-broren spille hovedrollen!»

- En vinnende pitch

Søk opp Independence Day: Resurgence i Streamingguiden her!

7. Fantastic Four

Fantastic Four virker som tre-fire filmer klippet sammen. Noen scener antyder mørkt superheltdrama og body horror, mens andre er enda mer corny enn Fantastic Four-komediene fra starten av 2000-tallet. Filmen gjennomgikk to runder med reshoots, som merkes fordi Kate Mara har en dårlig parykk i halvparten av scenene. Skadefryd!

Søk opp Fantastic Four i Streamingguiden her!

6. Alone in the Dark

Ingen liste over dårlige filmer er komplett uten et bidrag fra Uwe Boll, den sinte tyske filmregissøren som har bygget mye av karrieren sin på å lage dårlige filmer basert på videospill for å utnytte tysk skattelovgivning. Denne «thrilleren» er en høydare for alle fans av rævva action og dialog!

Søk opp Alone in the Dark i Streamingguiden her!

5. Assassin’s Creed

Det er tydeligvis ikke lett å lage filmer av videospill. Regissøren og hovedrolleinnehaverne i Assassin’s Creed hadde sammen laget en veldig god Shakespeare-film året før, men så fort de jobber med cutscenes og side quests heller enn jambisk pentameter og sterke karakterer blir det vanskelig å kverne ut en klassiker.

Søk opp Assassin’s Creed i Streamingguiden her!

4. Catwoman

Catwoman var neste forsøk på en DC Comics-film etter floppen Batman & Robin (som også kan streames). Patience Phillips er en innadvent grafisk designer som skal levere et design (personlig, på papir), men drukner på veien dit. Hun dør, men blir gjenopplivet av en katt, og blir til en klein, forsøksvis sexy kattesuperhelt. Ja, dette er plottet i filmen. Den må sees!

Søk opp Catwoman i Streamingguiden her!

3. The Shack

Det finnes absolutt gode kristne filmer, men det er vanskelig å lage en givende historie av at Gud, Jesus og Den Hellige Ånd er fysiske karakterer som tilbringer helgen på en hytte sammen med en sørgende mann. Ta en titt på The Shack hvis du trenger en god latter.

Søk opp The Shack i Streamingguiden her!

2. Winter’s Tale

Her er det mye å ta tak i. En udødelig tyv forelsker seg i en dame som dør fordi de har sex, Colin Farrell går rundt i New York med en flyvende hest i hundre år, Russell Crowe spiller en demon og Will Smith spiller djevelen. Dette er velmenende, hjertefølt og utrolig rart. Ta en tur til Streamingguiden nå for å sjekke det ut!

Søk opp Winter’s Tale i Streamingguiden her!

1. The Snowman

Jo Nesbo’s The Snowman er en ufullstendig film. Karakterer kommer og går, Val Kilmer er dubbet av en annen skuespiller og Atlanterhavsveien er raskeste vei mellom Oslo og Telemark. Men kanskje den verste feilen produksjonsteamet gjorde var å kutte undertegnede fra samtlige tre scener han var statist i. Dere har skapt en fiende.

Søk opp The Snowman i Streamingguiden her!