besatt av jonbenet

Ti må-se-dokumentarer du kan streame nå

Filmwebs streamingguide hjelper deg å finne det du vil streame. Her er noen rå dokumentarer!

Har du grodd deg fast i sofaen med hjernedøde filmer og serier? Vi har samlet ti gode dokumentarer du kan streame. Se dem over helgen, så er du kontorets smalltalk-ener på mandag!

Per Fugelli: Siste resept

besatt av jonbenet

Per Fugelli var kjent for å være småvittig og si humane ting, og for å være forberedt på at han skulle dø. I denne filmen sier han småvittige og humane ting, og dør.

Søk opp Per Fugelli: Siste resept i Streamingguiden her!

Weiner

Anthony Weiner er en god politiker, en dårlig ektemann og vet ikke forskjellen mellom «tweet» og «DM», så nå har alle sett tissen hans. Vi følger han gjennom kampanjen fra helvete.

Søk opp Weiner i Streamingguiden her!

Jim og Andy

Jim Carrey, nå voksen og livstrøtt, reflekterer over den gangen han ble helt koko i huet av å «være» Andy Kaufman under innspillingen av Man on the Moon.

Søk opp Jim og Andy i Streamingguiden her!

Havet brenner

Hverdagen går, forsøksvis, sin vante gang på en italiensk øy mens flyktningkrisen herjer. Sterke bilder og dagligdagse situasjoner settes opp mot hverandre i denne observerende dokumentaren.

Søk opp Havet brenner i Streamingguiden her!

Besatt av JonBenet

JonBenét Ramsey ble drept i 1996. Gjennom castingprosessen til en fiktiv film om drapet blir vi kjent med innbyggere i lokalsamfunnet, og ser hvordan saken fortsatt påvirker dem.

Søk opp Besatt av JonBenet i Streamingguiden her!

Amy

Med hjemmevideo, intervjuer og musikk maler denne filmen et portrett av Amy Winehouse som en dyktig sanger som ble fanget i sin egen berømmelse og et team som utnyttet henne, med fatale følger.

Søk opp Amy i Streamingguiden her!

Ikaros

Filmen som fikk Russland kastet ut av OL. En dokumentarist vil lage en slags doping-Super Size Me, men doping-mentoren hans vil heller bruke filmen til å tilstå tidligere synder

Søk opp Ikaros i Streamingguiden her!

Oasis: Supersonic

Gallagher-brødrene fra Oasis lagde god musikk, men var også grusomme mennesker. Denne dokumentaren om oppstarten gir innsikt i galskapen i bandet.

Søk opp Oasis: Supersonic i Streamingguiden her!

Mannen fra Snåsa

Dokumentaren om Joralf Gjerstad hadde den største åpningshelgen for en dokumentar i Norge noensinne, og er et fint portrett av mannen og de han hjelper.

Søk opp Mannen fra Snåsa i Streamingguiden her!

King in the Wilderness

Tung og emosjonell dokumentar om Martin Luther Kings siste år, med nye bilder, telefonsamtaler og intervjuer med de som sto nærmest mannen.

Søk opp King in the Wilderness i Streamingguiden her!