Venom

Premieredato for Venom 2

Vi tror vi vet når oppfølgeren kommer! Gleder du deg til å se Tom Hardy banke Carnage i 2020?

Venom har gjort det fantastisk på kino, og Sony er klare for flere Spider-Man-spin-off-filmer. Sony har rettigheter til å lage filmer basert på karakterer fra Spider-Man-tegneseriene, men selve Peter Parker i Tom Hollands form deler de med Marvel Studios.

Spin-offs som Spider-Man: Into the Spiderverse (en animasjonsfilm med masse forskjellige Spider-menn) og Venom må derfor inntil videre klare seg helt uten Tom Holland, og det lever de greit med. Derfor dukker Edderkoppen sannsynligvis ikke opp i noen av disse spin-off-filmene, med mindre Sony og Marvel går inn for lange kontraktforhandlinger.

Les også: Avslørte tittel på Spider-Man 2

Den neste live-action-filmen blir Morbius, en solofilm om Marvels "levende vampyr" med Jared Leto (som ikke har blitt merkbart aldre de siste 20 årene) i hovedrollen. Etter det er Sonys planer litt vage, men studioet slapp nylig et ganske tydelig hint!

Variety forteller at Sony har planlagt to Spider-Man-spin-offs i 2020. Morbius kommer til USA 10. juli, og en annen Untitled Sony-Marvel sequel når kinoer i statene den 2. oktober. Spider-Man: Far From Home har premiere til neste år, så vi kan regne med at dette er en oppfølger til en annen Sony-Marvel-film, og da er det ikke så mange å velge mellom.

Venom

SPOILERS FOR VENOM: Venom hadde, som alle superheltfilmer med respekt for seg selv, en liten scene etter rulleteksten. Den etablerte at Woody Harrelson skal slippe skurke-symbiotet Carnage, og vi gleder oss til å se han slåss mot Venom!