Tilbake til fremtiden 1985

Tilbake til fremtiden

Filmen flest vil se kjente ting i ny drakt, ifølge en undersøkelse.

Remakes, reboots og oppfølgere til gamle filmer fyller kinosalene, og det er visst det folk vil ha!

En undersøkelse fra The Hollywood Reporter har spurt amerikanere om remakes, og det viser seg at et flertall av respondentene er mer interessert i nye filmer i franchiser de kjenner, enn i helt originale filmer. De ble også spurt om hvilke filmer de er mest interessert i å se remakes av, og på toppen av lista troner Tilbake til fremtiden.

Litt lenger ned på lista kommer Toy Story (69%), Indiana Jones (68%) og Jurassic Park (67%), men her ligger Hollywood i forkjøpet - Jurassic World-serien ruller og går, og de andre to har nye oppfølgere på vei!

I den anledning har vi samlet åtte av våre favoritt-remakes som du kan finne i Streamingguiden!

Scarface

Al Pacino i Scarface

Når du hører Scarface tenker du på Al Pacino som liksom-kubansk narkobaron med gevær i hånda og et stort kokain-tårn. Du tenker ikke på Paul Muni som liksom-italiensk gangster i 1932. Det er et tegn på en veldig god remake! Se hvor du kan streame den her.

The Departed

Matt Damon og Leonardo DiCaprio i The Departed

Martin Scorsese vant sin første Oscar for denne filmen, som flytter handlingen til Infernal Affairs fra Hong Kong til den irske mafiaen i Boston. Se hvor du kan streame den her!

Freaky Friday

Jamie Lee Curtis og Linday Lohan i Freaky Friday

Versjonen av Freaky Friday med Lindsay Lohan og Jamie Lee Curtis er den tredje av fire, men i våre hjerter er det den eneste. Jamie Lee Curtis er fantastisk som en 16 år gammel jente i en 45 år gammel kropp! Se hvor du kan streame den her.

True Grit

Jeff Bridges i True Grit

True Grit var en god John Wayne-film der han spilte en karakter litt utenom det vanlige, men Coen-brødrene kokte en western-klassiker på den samme historien. Se hvor du kan streame den her!

Ocean’s Eleven

Ocean`s Eleven

1960: Frank Sinatra og vennene hans prøver å rane et kasino, men mislykkes.

2001: George Clooney og vennene hans raner en bank.

Iblant trenger man to forsøk! Se hvor du kan streame den her.

A Little Princess

A Little Princess (1995)

Før Alfonso Cuaron lagde kritikerroste personlige filmer om Mexico og virtuøse Hollywood-filmer som Gravity, lagde han en remake av A Little Princess (1932). Visuelt slående magisk realisme for både barn og voksne. Se hvor du kan streame den her!

Evil Dead

Evil Dead (2013)

Du kan knapt kalle noe en skrekk-klassiker hvis den ikke har en remake eller ti oppfølgere. Evil Dead er en personlig favoritt, med et oppfinnsomt bildespråk og noen virkelig vonde scener! Se hvor du kan streame den her.

Peter og dragen

Oakes Fegley i Peter og dragen

Disney lager stadig nye live-action-versjoner av sine animerte klassikere, men Peter og dragen er undertegnedes favoritt hittil. En søt og sjarmerende film, helt uten tegnefilmdrage eller sangnumre. Se hvor du kan streame den her!