Tessa Thompson og Chris Hemsworth i Men in Black: International

Vi vet hva Men in Black: International handler om

Vi har sett traileren, men nå har vi endelig litt peiling.

Det er sju år siden forrige Men in Black-film, og da er det på tide med and god gammal reboot!

Selv om traileren vi så i jula introduserte oss for Tessa Thompson som Agent M og teaset noen heftige actionsekvenser, fortalte den ikke altfor mye om hva denne filmen handler om.

Derimot har Entertainment Weekly publisert en artikkel hvor de har intervjuet skuespillerne, produsenten og regissøren, som har gitt oss noen nye spor å gå etter.

Men in Black International

Dette er plottet

Som vi så i Men in Black: International-teaseren, oppdager Tessa Thompson MIB helt på egenhånd. Når Emma Thompsons Agent O, som vi møtte i Men in Black 3, ser Tessa Thompsons potensial, rekrutterer hun henne inn i organisasjonen, og Tessa blir Agent M.

Akkurat som da Will Smith begynte å jobbe med Tommy Lee Jones, blir M utfordret allerede på hennes første oppdrag. Hennes nye partner i MIBs London-filial, Chris Hemsworths Agent H, er en av MIBs beste agenter, men virker til å være avdanket eks-helt når M høter ham.

Når en viktig alien-agent attpåtil blir drept på Hs vakt, må han og M samarbeide for å identifisere morderen og spore opp muldvarpen i MIB som truer organisasjonens evne til å beskytte jorden mot utenomjordiske ondinger.

Men in Black

Men in Black: International har kinopremiere 14. juni. Den er regissert av F. Gary Gray, fyren bak Straight Outta Compton og Fast & Furious 8. Tessa Thompson og Chris Hemsworth har tidligere spilt sammen i Thor: Ragnarok, Marvels morsomste film.

Hvis du likevel savner Will Smith og Tommy Lee Jones kan du ta et gjensyn med de tre første filmene!

Se hvor du kan streame Men in Black her

Se hvor du kan streame Men in Black II her

Se hvor du kan streame Men in Black 3 her