The Sopranos - season 6

Sopranos-filmen er på vei

The Many Saints of Newark forteller historien om unge Tony Soprano.

Det er faktisk 20 år siden The Sopranos kom på lufta og revolusjonerte TV-serie-formatet med sin historie om en sårbar mafiaboss.

I anledning jubileet har serieskaper David Chase gitt en rekke intervjuer. I et intervju med Deadline røpte han litt mer om The Many Saints of Newark, den kommende filmen om en ung Tony Soprano.

Historien vil bli fortalt gjennom Dickie Moltisanti, faren til Tonys framtidige protesjé Christopher, og følge spenningen mellom afroamerikanere og den italienske mafiaen i Newark, New Jersey på 70-tallet. "Tony vil bli en del av denne konflikten, men som et barn."

Les også: Kommer tilbake som langfilm

The Sopranos

"Det som interesserte meg mest var Tonys guttetid. Den ville jeg utforske," sier Chase om manuset han har skrevet sammen med Lawrence Konner.

Vi kjenner Tonys panikkanfall, forårsaket blant annet av en vond barndom med en kriminell far og en psykisk syk mor, fra serien, og den skal utforskes videre i langfilmformatet.

Filmen vil bli regissert av Alan Taylor, som lagde ni Sporanos-episoder og siden har regissert storfilmer som Thor: The Dark World og Terminator: Genisys. Vulture spekulerer i at Taylors bakgrunn gir grunnlag for å si at filmen vil bli et "actionfylt blodbad".

Filmen skal spilles inn i år, og vil sammsynligvis dukke opp på kino i 2020.

Hvis du trenger et gjensyn med serien kan du sjekke den ut i Streamingguiden her!