Child’s Play

Nye Child's Play får høyeste aldersgrense

I et nytt intervju med Cinema Blend forteller produsent Seth Grahame-Smith at den neste Chucky-filmen, fra den norske regissøren Lars Klevberg, får 17-årsgrense i USA.

Seth Grahame-Smith debuterte som forfatter med å redigere inn zombiescener i Jane Austens Pride and Prejudice. Når han har ansvaret for den kommende Child's Play-nyinnspillingen, og heller ikke der skal blodspruten stilne.

Filmen har ikke premiere før 19. juli, men produsenten forteller allerede stolt at filmen har fått en R-rating for gørr og intensitet, og fortelles på en større skala enn de fleste skrekkfilmer.

Se traileren til Child's Play her.

Child's Play

Mark Hamill (Luke Skywalker!) har stemmen til drapsdokka i nyinnspillingen, som gjør store endringer i Chucky-mytologien. Filmen er regissert av norske Lars Klevberg.

Mens Chucky i den originale filmen er en dokke som blir hjemsøkt av den psykopatiske morderen Charles Lee Ray, skal dokka i den nye filmen bli styrt av en form for kunstig intelligens. Det har vært viktig for filmskaperne å fortelle Chucky-historien med sin egen vri.

- Mor- og sønn-historien, den emosjonelle delen av filmen, leverer virkelig, forteller Grahame-Smith.

Don Mancini, manusforfatteren bak alle de syv tidligere Chucky-filmene (senest Cult of Chucky fra 2017), er ikke involvert i nye Child's Play, og skal derimot produsere en ny Chucky-TV-serie. I en pressemelding skrev han:

- I disse urolige tider, tror jeg det er min forpliktelse som skrekkikon å nå et størst mulig publikum, på TV. I over 30 år har jeg skremt vettet ut av deg. Men nå, på kanalen Syfy, ser jeg frem til å virkelig gjøre en forskjell.