Fjolls til Fjells

Er du et fjols til fjells?

Innspillingen av neste vinters store vinterkomedie, Fjols til Fjells, er i full gang. I åpningsekvensen ønsker de å bruke innsendt hjemmevideo fra påskefjellet!

Om du husker originalen fra 1957 så husker du også at det er ganske morsomt å gjøre narr av alt kaoset på påskefjellet.

Nå gjøres de siste opptakene til denne litt mer moderne versjonen, inspirert av orginalen.

Det kan se ut til at noen har fått en ganske så kreativ idé sånn helt på slutten av filmprosjektet, nemlig å starte filmen med "hjemmevideoer".

Regissør Petter Holmsen oppfordrer alle som sitter på enkel mobilfilm fra påskefjellet om å sende det inn til filmklipp@fjolstilfjells.no.

For å sende filer som er for store for mail kan du bare bruke gratis tjenester som wetransfer og filemail.

- I stedet for at vi selv lager disse filmklippene, er det mye morsommere å ha ekte filmklipp fra nordmenns fjellpåske! Og det tror jeg det er mange som har liggende på telefonen sin etter denne kjempepåsken som har vært. Jeg ønsker meg rett og slett korte filmklipp fra din påske påfjellet, gjerne filmet med mobilkamera og gjerne filmet utendørs, oppfordrer regissøren.

For at Fjols til Fjells skal kunne bruke filmklippene må du huske å legge ved navn på alle i filmen og kontaktinfo.

Alle som blir med får naturligvis plass i rulleteksten.

Frist for å sende inn er 10. mai.

Fjols til Fjells: Påskefjellet på sitt beste og mest komiske

Den unge og altfor serviceinnstilte hotellresepsjonisten Poppe må brått og uventet ta ansvaret for hele hotellet gjennom den hektiske påskeuken.

Det oppstår umiddelbart et spinnvilt kaos når krevende skigjester, frustrerte hyttenaboer, klønete dansker, festglade ungdommer og misfornøyde ansatte møtestilen påskeferie fylt med de merkeligste historier, konflikter og overraskelser.

Og det blir ikke enklere når det skal legges til rette for et tradisjonelt barneskirenn, en gigantisk afterski og en respektfull feiring av påskens egentlige budskap – samtidig!