Forside på Fear Street-bok

Tre blodige filmer på tre måneder

Fear Street-filmserien skal bestå av tre filmer, som kommer neste juni, juli og august! Dette virker som en ellevill trilogi du ikke burde gå glipp av!

20th Century Fox er i gang med produksjonen av tre nye skrekkfilmer. Etter planen skal alle tre ut på kino til neste år — med én måneds mellomrom.

Alle filmene skal regisseres av Leigh Janiak. Hun har tidligere regissert filmen Honeymoon og flere episoder av Skrik-TV-serien.

Den svært effektive filmtrilogien er basert på Fear Street, en serie fra R.L. Stine, masseproduksjonsforfatteren bak Grøsserne-bøkene. Mens Grøsserne skal skremme små barn er Fear Street-bøkene beregnet for litt mer hardbarka tenåringer.

Les også: 9 skrekkfilmer du kan se med barna

Produksjonen av den første filmen satte i gang i mars, og nå er det snart tid for å spille inn film nummer to.

Deadline forteller at alle filmene utspiller seg i den fiktive byen Shadyside, Ohio, der tenåringer blir utsatt for skumle krefter. I samme artikkel melder de også at Emily Rudd (The Romanoffs) og McCabe Slye (Destroyer) skal spille i minst to filmer hver.

Fra tidligere er det kjent at Benjamin Flores Jr. (Ride Along) og Kevin Alves (Shadowhunters) spiller i den første filmen, at Gillian Jacobs (Community) er med i de to første filmene, og at de for oss helt ukjente Kiana Madeira og Olivia Welch spiller homofile tenåringer.

Se også: Vi så skrekkfilm med pulsmåler

Den første filmen foregår i 1994, mens handlingen til den andre filmen er satt til 1979, og den tredje 1966.

Men, og her blir det forvirrende, vi har også lest i Slashfilm at deler av handlingen foregår på 1600-tallet. Ikke bare det, men enkelte skuespillere skal spille flere ulike karakterer!

Fear Street-filmene virker som en episk skrekkhistorie over flere generasjoner. Vi aner ikke hva vi kan forvente, eller når filmene blir satt opp på norske kinoer.