Lucy Liu

Lucy Liu fikk egen Hollywood-stjerne

Skuespilleren Lucy Liu er den siste i rekken til å få egen stjerne på den berømte Walk of Fame-gata i Hollywood Boulevard.

– Jeg er overveldet av all kjærlighet og støtte fra venner, familie og fans, uttalte skuespilleren da hederen ble henne til del.

Under avdukingen på promenadegaten Hollywood Walk of Fame i Los Angeles brukte Liu anledningen til å takke skuespillerne Bruce Lee og Anna May Wong – for å ha banet vei.

– For hundre år siden var hun en pioner som ble møtt med rasisme, marginalisering og utestenging, sier Lucy Liu i et filmklipp, publisert av Variety.

Til stede for å gi oppmerksomhet til stjerneavdukingen var en rekke filmstjerner, som Rhea Perlman, Demi Moore, Drew Barrymore og Cameron Diaz.

De to siste kjenner vi fra samspill med Lucy Liu i "Charlies Angels" (2000), som er en av Lucy Lius største filmsuksesser.

Lucy Liu er født i New York i 1968 og begynte karrieren på teaterscenen.

Så fikk hun en stor rolle i TV-serien "Ally McBeal", som fikk premiere i 1998 – og ble svært populær. To år senere kom det store gjennombruddet på den hvite duken med filmene "Shanghai Noon" og "Charlies Angels".

Lucy Liu var å se i "Set it up" i 2018 og hun har spilt Dr Watson i TV-serien "Elementary" siden 2012.