Laura Dern og Sam Neill i Jurassic Park

Bryce Dallas Howard sier Jurassic Park-gjengen kommer tilbake

Howard kan ha røpet at Laura Dern, Sam Neill og Jeff Goldblum kommer tilbake i Jurassic World 3!

Laura Dern og Sam Neill spilte hovedrollene i klassikeren Jurassic Park. Etter at Jeff Goldblum, som spilte Ian Malcolm, gjorde Jurassic-comeback i fjorårets Jurassic World: Fallen Kingdom, er vi spent på om flere av favorittene blir med på moroa i Jurassic World 3!

Både Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Jeff Goldblum og Laura Dern selv har tidligere snakket om at de gjerne vil se Laura Dern i Jurassic World-serien, og nå kan det virke som ønsket blir oppfylt, og vel så det!

Les også: Laura Dern vil tilbake til Jurassic Park

Josh Horowitz fra MTV News møtte Bryce Dallas Howard på premieren til Rocketman, der hun spiller den kjipe moren til Elton John. Han spurte om hun gleder seg til å jobbe med Jurassic-veteranene Neill, Dern og Goldblum, og Bryce beit på!

Hun uttalte alt hun "gleder seg masse", og la til at hun ikke "vet hva som er bekreftet og sånn" da hun skjønte at hun kan ha røpet noe.

Filmen er ennå ikke i innspilling, og mye kan endre seg, men det kan virke som vi har mye å glede oss til!

Jurassic World 3 har planlagt Norgespremiere 11. juni 2021. Watchlist den nå, så går du ikke glipp av dinosaurene, med eller uten Sam Neill og Laura Dern.

I mellomtiden kan du se hvor du kan streame Jurassic Park her!