Django/Zorro

Tarantino jobber med Django/Zorro-film

Django fra Django Unchained har allerede møtt Zorro i en tegneserie, og nå jobber Tarantino med komiker Jerrod Carmichael for å filmatisere den!

Quentin Tarantino har uttalt at han bare vil regissere ti filmer, og i år er den niende på vei. Men han skal ikke slutte å jobbe med det alle første. I tillegg til Star Trek-filmen han har lyst til å lage, vil han produsere en film der Django, spilt av Jamie Foxx i Django Unchained, møter Zorro!

Les også: Quentin Tarantinos Star Trek-manus klart

Idéen er ikke helt ny — Tarantino var medforfatter på en tegneserie der karakterene møttes. Denne gangen vil Quentin fortelle historien på kinolerretet, og Jerrod Carmichael, en komiker som blant annet har spilt i mid90s og Bad Neighbors.

Zorro-karakteren kom til verden i 1919, og er en fyr med maske som tar loven i egne hender for å beskytte de svake i spanske California mot slutten av 1700-tallet. De forrige Zorro-filmene som gikk på kino het The Mask of Zorro og The Legend of Zorro, og hadde Antonio Banderas i hovedrollen.

Django er fascinert av denne uvanlige karakteren, den første velstående hvite mannen han har møtt som ikke virker brydd av fargen på huden hans, og som takler en slåsskamp. Django ansetter Diego som livvakt, og blir snart trukket inn i en kamp for å frigjøre det lokale urfolket fra slaveri.

Dette var et utdrag fra tegneseriens offisielle synopsis, og vi regner med at filmen noenlunde vil holde seg til handlingen fra tegneserien.

Filmen har ingen regissør, distributør eller premieredato, men vi følger med!

Les også: Store navn kuttet fra Once Upon a Time in Hollywood