Annabelle Comes Home

Skrekksommeren 2019

Her er filmene som skal kjøle deg ned i sommervarmen!

Vi bare minner om at det finnes et kinomørke å krype inn i dersom lukta av nygrilla burgere, hav og solbrun hud blir uutholdelig:

Annabelle Comes Home

Annabelle Comes Home

Premiere: Onsdag 26. juni

Velkommen hjem- og gratulerer med din tredje solofilm, Annabelle! Vi har savnet det lille nusselige fjeset hennes, har vi ikke? For å hindre at Annabelle skaper mer fordervelse, låser demonolog-paret Ed og Lorraine Warren, henne inn i et rom i huset sitt, plasserer henne "trygt" bak vigslet glass og får en prest til å velsigne den besatte dukken. Annabelle er derimot ikke klar for å legge opp, helt enda...

Crawl

Crawl

Premiere: Fredag 12. juli

There's a new monster in town. Finn fram puta og gjør deg klar til å møte Jaws skjellkledde, og hakket grønnere, utfordrer. Plottet går som følger: Florida er rammet av oversvømmelse etter en gigantisk orkan, og vi følger Haley som er på leting etter sin far. Ønsket om å finne ham fører henne ned i en krypkjeller (...kremt, alltid en god idé), hvor en heseblesende og blodig kamp venter. Det bør nevnes at produsent Sam Raimi står bak blant annet "Evil Dead" og "Don't Breathe", så dette kan absolutt bli nervepirrende saker.

Midsommar

Midsommar

Premiere: Onsdag 12. juli

I fjor sommer skremte Ari Aster livskiten ut av oss med den episke skrekkfilmen "Hereditary". Nå vil regissøren frarøve oss nattesøvnen på ny, og denne gangen med et plott fra vårt kjære naboland, Sverige. "Midsommar" skiller seg fra sine sjangersøsken ved at den utspiller seg i totalt dagslys(!), hvor en ung kvinne, hennes kjæreste og venner vikles inn i et mystisk folketro-rituale. Jepp, her blir det definitivt ubehag!

Child's Play

Child's Play

Premiere: 19. juli

Kjære dukkefans, vi har flere morderdukker på menyen! "Child's Play" er regissert av "Polaroid"-regissøren Lars Klevberg, og er en nytolkning av horror-klassikeren med samme navn fra 1988. Alenemoren Karen gir sønnen Andy en dukke i bursdagspresang. Det viser seg snart at dukken verken er søt eller uskyldig, den låner nemlig stemmen til Mark Hamill (fakta) og bærer på noe...ondt.

Scary stories to the tell in the dark

Scary Stories to Tell in the Dark

Premiere: 9. august

I august er André Øvredal, mannen bak publikumsfavoritter som "Trolljegeren" og "The Autopsy of Jane Doe", tilbake med mer horror til oss. I "Scary Stories to Tell in the Dark" følger vi en gjeng tenåringer som må konfrontere sine fæleste fobier, for å forhindre flere mystiske dødsfall i byen de bor i...Oaah. Filmen er basert på bokserien med samme tittel og skrekkmesteren Guillermo del Toro står for både manus og produksjon. Dette har vi tro på!

TDDD_TP_00022.JPG

The Dead Don't Die

Premiere: 23. august

Til slutt har kongen av indiefilm, Jim Jarmush, sørget for en (forhåpentligvis)dødsfestlig zombiefilm på lista vår - takk, gud! I grøsserkomedien "The Dead Don't Die", blir den lille fredfulle byen Centerville gjenstand for et zombieangrep når de døde begynner å kravle opp fra gravene sine. Tre middelmådige politibetjenter og en samuraifrelst begravelsesagent tar saken i egne hender...