Kjæledyrenes hemmelige liv 2

Sommerens barnefilmer 2019

Full oversikt over kinosommeren for de minste!

Når strandplanene må vike for regnværsskyer og ull, er kino alltid(!) en god idé. Her er filmene du kan glede de aller minste kinogjengerne med i sommer:

Hacker-1-credit-Martin-Dam-Kristensen.jpg

Hacker

Premiere: 7. juni

Benjamin er 13 år gammel og en vanvittig god hacker. Han bor på et ungdomshjem fordi moren hans forsvant da han var syv år. Faren har han aldri møtt. En dag blir han oppsøkt av to menn fra Forsvarets Etterretningstjeneste. De har spottet en kvinne på en overvåkingsvideo som de tror kan være moren hans...

Trailer, billetter og mer om filmen her

Mysteriet Herr Link

Mysteriet Herr Link

Premiere: 14. juni

Vi møter Sir Lionel Frost, som anser seg selv som regjerende verdensmester i etterforskning av myter og monstre. Problemet er bare at kollegene ikke anerkjenner hans fag. For å vinne deres respekt, må Frost reise langt nord for å bevise eksistensen av et legendarisk vesen...

Trailer, billetter og mer om filmen her

PETS2_S1975_P0205TR-L-Compo_Mono_Render-T6_240R.jpg

Kjæledyrenes hemmelige liv 2

Premiere: 21. juni

Fantastiske firbeinte Max og resten av kjæledyrvennene vender tilbake til lerretet for å finne på nye, morsomme sprell mens eierne deres ikke er hjemme.

Trailer, billetter og mer om filmen her

laputa_8.jpg

Laputa - Himmelslottet

Premiere: 28. juni

For første gang skal Studio Ghiblis fantastiske 1986-familiefilm vises på norske kinoer! En dag faller piken Sheeta ned fra himmelen. Rundt halsen bærer hun en magisk krystall som har vært i familien i flere generasjoner. Denne magiske krystallen er både pirater og hæren ute etter, fordi den viser vei til Laputa, himmelslottet oppe i skyene.

Trailer, billetter og mer om filmen her

BB_Still_44_20150825.jpg

Blinky Bill Filmen

Premiere: 5. juli

I håp om å finne sin savnede far, begir den eventyrlystne koalagutten Blinky Bill seg ut på en reise i den farlige australske villmarken. Det tar ikke lang tid før han oppdager at det krever mye å være helt.

Trailer, billetter og mer om filmen her

The-Lion-King_dt1_still_1.jpg

Løvenes Konge

Premiere: 17. juli

Disneys live-action nyinspilling av klassikeren fra 1994! Simba forguder faren sin, Kong Mufasa, og aksepterer sin egne rojale skjebne. Men ikke alle i kongeriket feirer den nye løveungens ankomst. Scar, Mufasas bror – og inntil nå arving av tronen,har egne planer. Kampen om klippen fylles av svik, tragedie og drama...

Trailer, billetter og mer om filmen her

16

Mio - Eventyr i middelhavet

Premiere: 2. august

Den lille foreldreløse seilerfuglen Mio er adoptert av et måkepar, og sliter for å bli akseptert i måkekolonien. Når han møter andre seilere, befinner han seg plutselig mellom to verdener og må bestemme seg for hvor han egentlig hører hjemme.

Trailer, billetter og mer om filmen her

Angry Birds 2

Angry Birds filmen 2

Premiere: 9. august

Fuglene (som ikke kan fly) og de grønne grisene tar krangelen sin til nye ildsinte høyder, i denne oppfølgeren basert på det populære Angry Birds-spillet.

Trailer, billetter og mer om filmen her

Askeladden - I Soria Moria slott_still_Eili Harboe og Vebjørn Enger

Askeladden - I Soria Moria slott

Premiere: 23. august

Den erkenorske actionhelten Espen Askeladd er tilbake i en helt ny familiefilm, og denne gangen står enda mer på spill! Kongen og dronningen er forgiftet, hans egne brødre er mistenkt for ugjerningen, og kongeriket er truet av fremmede sjarlataner. Sammen med den fryktløse prinsesse Kristin legger han ut på leting etter det sagnomsuste slottet Soria Moria og kilden til Livets vann - kongerikets eneste håp.

Trailer, billetter og mer om filmen her

Full oversikt over alle norske kinopremierer får du her!