Tom Holland i Spider-Man: Far from Home

Sommerens storfilmer 2019

Stor, større, størst - her er sommerens storfilmer!

Det blir storslått popcorn-underholdning på kino, også i sommer...

PS! Husk å opprette en profil hos oss! Da vil du få mulighet til å lagre filmer i en egen watchlist, ved å klikke på watchlist-ikonet på filmene i programmet, i lista over kommende filmer og på filmplakatene i Streamingguiden.

Kjæledyrenes hemmelige liv 2

Kjæledyrenes hemmelige liv 2

Premiere: 21. juni

Det blir hårete og helsprøtt når Max og resten av kjæledyrvennene vender snutene mot lerretet for andre gang. Eierne deres er fremdeles ikke hjemme, nei.

Trailer og mer om filmen her

Bilde 3

Spider-Man: Far from Home

Premiere: 3. juli

Den britiske sjarmbomben Tom Holland er tilbake i edderkoppdrakta! Peter Parker trenger fri fra Spider-Man-tilværelsen, og stikker til Europa med vennegjengen. Ferieplanene går derimot fort i vasken når han, sammen med Nick Fury, må håndtere flere kaotiske angrep på kontinentet!

Trailer og mer om filmen her

TLK-PRINT-USE-014_DP_0381_comp_v0574_R_SRGB.1062.jpg

Løvenes Konge

Premiere: 17. juli

Disneys live-action nyinspilling av klassikeren fra 1994! Simba forguder faren sin, Kong Mufasa, og aksepterer sin egne rojale skjebne. Men ikke alle i kongeriket feirer den nye løveungens ankomst. Scar, Mufasas bror – og inntil nå arving av tronen,har egne planer. Kampen om klippen fylles av svik, tragedie og drama...

Trailer og mer om filmen her

IMG_3506.JPG

Fast & Furious: Hobbs & Shaw

Premiere: 2. august

To av verdens største actionstjerner, Dwayne Johnson og Jason Statham, får sin egen film. Handlingen foregår to år etter "The Fate of the Furious" (Fast 8), og Luke Hobbs og Deckard Shaw hater hverandre fremdeles mer enn pesten. Når cyberterroristen Brixton Lore (Idris Elba) truer med å slippe løs et virus som kan utslette menneskeheten, har de ikke noe annet valg enn å samarbeide.

Trailer og mer om filmen her

Brad Pitt og Leonardo DiCaprio i Once Upon a Time in... Hollywood

Once Upon a Time...in Hollywood

Premiere: 16. august

Mesterregissør Tarantino, gamle Hollywood og et stjernelag av skuespillere - dette gleder vi oss til! En avdanket tv-skuespiller (DiCaprio) og hans stuntmann (Pitt) strever for å gjenoppnå berømmelse og suksess i filmindustrien i løpet av de siste årene av Hollywoods gullalder i 1969 Los Angeles.

Trailer og mer om filmen her

Askeladden - I Soria Moria slott

Askeladden - I Soria Moria slott

Premiere: 23. august

Ingen sommer uten vårt eget bidrag på lista! Den erkenorske actionhelten Espen Askeladd er tilbake i en helt ny familiefilm, og denne gangen står enda mer på spill! Kongen og dronningen er forgiftet, hans egne brødre er mistenkt for ugjerningen, og kongeriket er truet av fremmede sjarlataner. Sammen med den fryktløse prinsesse Kristin legger han ut på leting etter det sagnomsuste slottet Soria Moria og kilden til Livets vann - kongerikets eneste håp.

Trailer og mer om filmen her

Full oversikt over alle de norske kinopremierene her