Paranormal Activity The Marked Ones

Paranormal Activity skal hjemsøke oss på ny

Paramount og Blumhouse teamer opp igjen.

Mer overvåkningskamera-grøss står for tur, kjære horrorelskere! Under CineEurope i Barcelona, kunne Paramount-direktør Jim Gianopulos bekrefte at de er i gang med en syvende film i den populære "Paranormal Activity"-serien. Og ja, studioet kommer atter en gang til å teame opp med Blumhouse-produsent-og horroroverhode Jason Blum.

Les også: Skrekksommeren 2019

Paranormal Activity

Lukrativ demonsuksess

Med et mikrobudsjett på 15 millioner dollar, ble "Paranormal Activity" en umiddelbar hit i 2009, og det hjemsøkte huset dro inn hele 193 millioner dollar globalt. Dette gjør grøsseren til en av de mest lukrative filmene noensinne.

Siden da har serien utviklet seg, både i omfang- og historie. Den i utgangspunktet enkle spøkelseshistorien, har blitt til seks filmer- hvor vi får overvære alt fra demonutdrivelse til sekter og heksekraft.

Detaljer om den kommende oppfølgeren holdes foreløpig tett til brystet, men vi oppdaterer dere selvfølgelig så fort vi vet noe mer. I mellomtiden, la oss sammen krysse fingrene for en 7'er bedre enn forgjengeren. "The Ghost Dimension" (2015) er tross alt kun 1,5 time av livet vi aldri får tilbake...