The Flash, bare at det er Pennywise

It-regissør skal lage The Flash-filmen

En solo-film med Ezra Miller som The Flash har vært i utvikling siden 2013. It-regissør Andy Muschietti er nyeste regissør på lista, som etter planen skal ha kinopremiere i 2021!

The Flash er en av DC Comics' mest ikoniske superhelter. Da DC i 2013 annonserte at de ville lage et filmunivers på høyde med Marvel, var en Flash-film blant de første punktene på lista.

Dessverre har filmen slitt i oppstartsfasen. Minst 16 manusforfattere og åtte regissører, blant annet folka bak Spider-Man: Into the Spider-verse, Dope, Lego-Batman-filmen, Game Night, Tilbake til fremtiden og Flash-serien, har vært innom prosjektet, for ikke å nevne filmskaperne som snuste på superhelten på nitti- og totusentallet.

Les også: Stor oversikt: Kommende superheltfilmer!

Den nyeste regissøren er Andy Muschietti, som har regissert Mama, It og den kommende It: Chapter Two

Vi har tidligere hørt at filmen skal bygge på Flashpoint-historien fra tegneseriene, som også har vært sentral i The Flash-serien, men det er flere år og forfatterteam siden.

Les også: Tegneserie-TV du kan streame nå

Det nyeste utkastet av manus blir skrevet av Christina Hodson, som også skrev Bumblebee og den kommende Batgirl-filmen. Vi krysser fingrene!