Helen Mirren og Charlize Theron

Kjente fjes kommer tilbake i Fast & Furious 9

...men ingen Rock "Dwayne" Johnson i sikte.

For to uker siden startet innspillingen av den tiende filmen i Fast og/eller Furious-serien, og i forrige uke så vi en bananas finaletrailer til Fast & Furious presenter Hobbs & Shaw.

Vi visste at Vin Diesel, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Michelle Rodriguez og Jordana Brewster var på plass, men de er visst ikke de eneste familiemedlemmene vi får et gjensyn med i Fast & Furious 9.

Ifølge Vin Diesels Instagram kommer nemlig Charlize Therons karakter Cipher fra Fast & Furious 8 tilbake. Det samme gjør Helen Mirrens rollefigur Magdalene Shaw, som hadde en rask cameo i den filmen, før hun kommer styrket tilbake i Fast & Furious: Hobbs & Shaw.

Ett familiemedlem ser derimot ut til å bli igjen hjemme: Dwayne Johnson, bedre kjent som Steinmannen, har spilt sentrale roller i alle Fast og/eller Furious-filmene siden Fast Five fra 2011, men lite tyder på at han blir med i nieren.

Hvis du vil bli varslet når Hobbs & Shaw, Fast & Furious 9 og til og med franchisefinalen har premiere, kan du legge dem til watchlisten din. Les mer om watchlisting her!