Quentin Tarantino

- Visst faen skal jeg lage Pulp Fiction i verdensrommet

Quentin Tarantino er irritert på Simon Pegg, og fortsetter å tease den potensielle Star Trek-filmen sin.

Quentin Tarantino har for lengst varslet at han vil pensjonere seg etter sin tiende film. Den niende, Once Upon a Time... In Hollywood, kommer snart på kino, men i det siste har han gjort flere interjvuer der han snakker om Star Trek-filmen han har lyst til å lage.

Filmen bygger på Tarantinos egen pitch til produsent J.J. Abrams, og er skrevet av Mark L. Smith (The Revenant).

Les også: Tarantino jobber med Django/Zorro-film

Quentin har visstnok fått nok av at skuespiller (og Star Trek: Beyond-manusforfatter) Simon Pegg kommer med uttalelser om Star Trek-filmen. Han sa dette til Deadline:

- Jeg vil si én ting om Star Treksom jeg har håpet på at noen tar opp. Jeg vet ikke om jeg skal lage den eller ikke. Det må jeg finne ut, men Mark skrev et skikkelig kult manus. Jeg liker det veldig godt. Det er et par ting jeg vil endre, men jeg likte det veldig, veldig godt.Jeg er irritert på Simon Pegg. Han vet ingenting, men han kommer stadig med påstander som om han visste ting. Hans sa noe sånt som at "Altså, det kommer ikke til å være Pulp Fictioni verdenrommet."Jo, det er det! Hvis jeg lager den, kommer det til å være akkurat sånn. Det kommer til å være Pulp Fiction i verdensrommet. Da jeg leste manuset tenkte jeg at det Pulp Fiction-aktige aspektet, det har jeg faen meg aldri sett i en science fiction-film, noensinne. Det er ingen science fiction-filmer som har det i seg. Og de sa "Ikke sant! Det er derfor vi vil at du skal lage den."

Vi får vente og se om "Pulp Fiction i verdensrommet" ender opp på kino. I mellomtiden kan du lese mer, se trailer og watchliste Once Upon a Time... In Hollywood her!