Scary Stories to Tell in the Dark

Scary Stories to Tell in the Dark introduserer et av de verste monstrene vi har sett

Hils på The Jangly Man!

Regissør André Øvredal og produsent Guillermo del Toros kommende "Scary Stories to Tell in the Dark"-adapsjon, vil bringe et flust av grusomme vesener til live. Karakterene, som først ble beskrevet av Alvin Shwartz i bokserien med samme tittel, er blant annet The Pale Lady, Harold the homicidal scarecrow og The ghoul with the missing big toe.

En rykende fersk plakat avduker i tillegg et uhyggelig monsterverk, komponert spesielt for filmen- og vel, selvfølgelig for å skremme livskiten ut av oss. Den nye karakteren lyder det creepy navnet The Jangly Man, og er... noe man helst vil se så lite som mulig på.

Under helgens Comic-con i San Diego, kunne Øvredal og gjengen avsløre at Jangly er smeltet sammen av en rekke Stephen Gammell-illustrasjoner fra de originale bøkene. Ifølge Collider nevnte filmskaperne også at det visuelle uttrykket er basert på "noe som skremte oss som barn". Ikke akkurat en stor overraskelse når man tar en titt på resultatet...

The Jangly Man spilles av "slangemannen" Troy James, som også har operert på innsiden av andre vederstyggeligheter, som Pretzel Jack i "Channel Zero" og Baba Yaga i den siste "Hellboy"-filmen. Ugh, ja.

Sjekk ut den nye plakaten under, eller ta i det minste en kjapp titt. Filmen har premiere 9. august - les mer om den her.

Scary Stories to tell in the Dark